Eindelijk weer eens mooi weer.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen 8 uur wakker en ook opgestaan. Het ziet er goed uit Grotendeels blauwe lucht en zon maar KOUDDDDDDDD. Na nachtvorst is het nu 4 graden.
Alle ochtend dingen gedaan. Mijn lieverdjes eten gegeven en ze vandaag extra vertroetelen. Het is tenslotte dierendag.
Ik moet vanmorgen in ieder geval de vriezer organiseren want de Holland Snack Express komt .
Om dat het nu mooi weer werd ben ik de plantenbakken van het balkon gaan legen. De voederplaats voor de vogels weer gemaakt en opgeruimd. Dan het middageten warm gemaakt want ik had nog hutspot en vlees van gisteren. Dat smaakte toch nog een keer. Niet al te lang daarna kwam de Holland Snack Express. In de middag even naar de gemeente om te kijken of er al vetemmertjes waren en die waren er. Nog even bij de Spar langs en wat zie ik bij de Landmarkt de aansteekbolletjes die ik altijd gebruik. Ik kon ze nergens vinden op kleine verpakkingen na van ik schat 15 bolletjes voor 7 Euro. Nu heb ik een reuze zak van 2 kg voor 15 Euro.
Dan alsnog wat ik nodig had bij de Spar gekocht. Dan weer naar huis.
Ik was eind van de middag nog even beneden en ik moest wel heel erg lachen. Als er iemand voor de voordeur staat gaat er een pingeltje op de telefoon van Jannick . Hij kijkt dan op de Alexa en wat ziet hij dan?? Hij riep Meli en zei doe even open en zij uh . Zit een van de konijntjes voor de deur. Toch handig als ze gewoon thuis komen. Dus Meli heeft haar weer over het hek gezet.
Het is nu echt gouden herfst, de bomen zien er prachtig uit in die kleuren. Ik hoop dat het nu een paar dagen zo blijft.
De dag is weer voorbij.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.