Een halve tand kan er ook nog wel bij.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was het heerlijk nog wat liggen in bed tot Sabrina kwam daarna koffie drinken met Ingrid en dan toch lekker douchen en aankleden. Ik moest de tandarts bellen want sinds gisteravond heb ik een halve tand, niet dwars gebroken maar echt recht van boven naar beneden. Kan morgenmiddag terecht maar moet dan gaan zitten en je weet van te voren dat het uren gaat duren dan maar wat kan ik anders ? Ik had toch al gezegd niet onze favoriete maand.
Vandaag ook maar even 2 wassen weg gewassen en gedroogd en hop de kast in. Tussendoor nog 6 vogelvoederdozen gemaakt en buiten opgehangen. Kon ik al dat knutselmateriaal ook weer opbergen want ik ben even niet van plan nog iets te gaan knutselen. Het vlees dat ik gisteren gekocht had in porties gedaan en gevacumeerd en ingevroren. Dan een grote pan bami gemaakt met veel vers en volkoren bami. Vond 2 loempiaas in de vriezer en wat kroepoek erbij gebakken, augurkje en sambal erbij . Kroepoek kan ik nu bij de Eurogast kopen maar het is helaas vrij smakeloze en kleurloze kroepoek. Genoeg bami over voor morgen en dan een gebakken eitje erbij ook weer klaar Soms dient het gemak de mens. Samen met Jan eten en voor we klaar waren was Theresa daar en die vindt de kroepoek lekker dus dat was zo weg gegeten. Had wel eerst gevraagd of ze beneden gegeten had. Dan ging ze een beetje dvd kijken en knippen en even later kwam Ingrid haar halen want ze gingen in de sneeuw spelen. In de middag toch maar weer mijn rust genomen want nog niet fit al heb ik het gevoel dat het beter gaat. Het heeft een weinig gesneeuwd verder droog gebleven wel koud grootste deel van de dag minustemperaturen. De heli vandaag meerdere keren zien vliegen ook voor hen seizoen geopend. Jan weer gaan werken en ik dus even niets beetje bank en tv hangen. Nu wachten op Jan en vroeg mijn bed in. Ik wilde eigenlijk vandaag mijn vlees ophalen maar Jan zei dat kunnen we beter gelijk morgen doen als we toch naar Schladming moeten voor de tandarts. Dan rijden we ook even naar boven naar Ramsau .

Dank je Anneke voor de mooi kaart , hij siert mijn plankje . Gewoon heel lief van je!!

DE regering is hier rond, ÖVP regeert met FPÖ wat veel protest van uit het buitenland geeft oa de EU. Verpest de FPÖ het dat zijn we die voorlopig kwijt maar het lijkt er meer op dat ze een stapje terug nemen en er wat van willen gaan maken. Voor Sebastian Kurz (ÖVP)heb ik best bewondering hem jaren geleden getroffen toen hij nog aan het begin van zijn carriere stond en ik vond hem toen al zeer geschikt. ( Integrationsstaatssekretär 2011 bis 201 Bundesminister für Europa, Integration und Äußeres 2013 bis 2017 Bundesparteiobmann der Österreichischen Volkspartei und Bundeskanzler Seit 2017) Tot nu toe heeft hij alles waar gemaakt wat hij gezegd heeft en is er weinig op hem aan te merken. We gaan het zien , maar Oostenrijk af te stempelen als het nieuwe Reich en alsof de nieuwe Hitler opgestaan is sie mensen hebben een zieke geest. We hebben een normale oppositie en geen enkele partij kan zelf iets beslissen. Ik denk dat stiekum heel veel mensen binnen Europa het gelijke denken als de FPÖ . Nederland heeft PVV, Frankrijk en Belgie laten zich ook niet onbetuigd. Dus eerst maar eens de hand in eigen boezem steken. Overal waar de mensen extreem rechts stemmen en alles er aan gedaan wordt om ze te weren uit de regering daar heb je hoge sociale onvrede onder de mensen. Hier moeten ze het nu laten zien en waar maken. Maar ik geef toe een vice kanzler die ministerie van oa sport gaat doen en het roken hier weer wil vrijgeven is geen goed begin.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Succes vandaag bij de tandarts!

Annemarieke 2017-12-20 10:38:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.