Het is weer zo´n dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker van de wekker en Jan was er nioet uit gegaan dus hem wakker gemaakt. Hij was nog niet klaar toen Theresa hem kwam halen. Daarna kwam Sabrina ook Opa halen en ging hij haar weg brengen.
Ik was er ook uit want ik had om 9 uur een afspraak bij de Psn. Dus om half 9 op weg gegaan. Thuis gekomen en alle stukken van het achterwandje zagen er keurig uit al wordt ik boos op Jan dat hij toch weer alles aan het vertsuckelen was. 3 hele en 3 met een stuk eraf maar nee hij doet een hele , een stuk en het kleine stukje weer erboven maar die kleine stukjes hadden we nodig voor een hoek stukje. Ik zeg hem lijm eerst de zijstrip nee dat doe ik niet ik ga de planken beneden aan elkaar lijmen. Kom ik beneden ik kon wel huilen. Dat lijmen dat ging niet waardoor de planken vielen en hoeken kapot waren . Dan had hij geen montagekit gebruikt maar die vieze bruine siliconerotzooi waardoor overal bruine vlekker opzaten. Ik denk dat ik nieuwe planken moet gaan kopen want zoveel planken extra hebben we niet dus dat kost mij een heel pak. Haal je een randje eraf is ook de verbindings waarmee je ze in elkaar schuift weg. Dan gaat hij met alles gooien en schreeuwen en maakt alles nog erger. Dat is 2 dagen werk weggegooid omdat hij zo eigenwijs is. Ik weet mij geen raad meer met deze man en als dit nog erger wordt zal er een andere oplossing moeten komen.
Dan maar eten gemaakt Kartoffelgulash met frankfurters en brood. Het smaakte prima. Jannick was naar de huisarts en ik had hem gevraagd om een MRT papier voor Jan komt hij terug met een papier voor de Doppler die ik niet nodig heb. Jannick zegt ze hebben er niets van. Dus ik bellen en gezegd dat ze de papieren hebben en dat die van januari zijn zegt ze daar staat een CT scan voor over een jaar. En ik lees een beetje verder want er staat dat hij onderzoeken heeft en dat hij daar een MRT voor nodig heeft. En ja ze kan toch lezen en ik kan het van de week halen omdat ze het eerst moeten laten goedkeuren door de GKK. Deze assistente is altijd zo lastig en doet altijd moeilijk met Tamara de andere assistente heb ik dat probleem nooit. Dus maandag niet vergeten om het op te halen.
Ik ben net aan het puzzelen gegaan en hoop dat we uit komen met wat we hebben maar het is lastig omdat Jan al te veel kleine stukjes heeft en te veel zaagkanten. Ik wil het vandaag erop hebben want mijn hele keuken staat weer vol met alles uit de wandkasten en de wandkasten zelf en ik moet gewoon weer kunnen leven. Ik kan er echt met mijn kop niet bij hoe hij van alles wat goed was en keurig op maat zo kapot heeft kunnen maken alleen omdat hij weer een of ander idee had om te gaan lijmen. Ik heb net stukken die eraf moeten aangegeven .
Nu bijna 18 uur en de wand zit erop. Ik zie alle fouten erin en baal als een stekker. Het moet maar tot ik wat anders heb. Stopcontacten zitten er weer op. Dan blijft Jan volhouden dat alles paste en nu het allemaal erop zit was het gat te klein en iets te scheef dat was eerder nietvolgens hem . Dus ik ga de krant bellen want wij kunnen laminaat laten groeien. Zodat de gaten kleiner worden. Ik meet iets af (ik gebruik een rolmaat ) Jan gebruikt een houten duimstok. Hij krijgt een andere maat dan ik omdat hij de stukken niet recht heeft en laat het hem zien. Ik kom op 81,8 en hij kijkt en het klopt. Dan gaan we het in elkaar zetten en heeft hij 81 gezaagd dus bijna een centimeter te kort. Dan kom ik erachter dat hij met een circelzaag gezaagd heeft terwijl ik zaagjes speciaal gekocht heb om het met een decoupeerzaag te doen. Die circelzaag slaat grote zaagnaden en slaat makkelijk stukjes weg zodat er hoekjes af zijn dat was dus het probleem. Tja daar heb ik nu niets meer aan . Ik denk dat ik ga leren zagen zodat ik het de volgende keer zelf kan doen. Jan is nu van dik hout zaag je planken en gebruikt grof geschut wat voor het fijne werk niet kan.
Morgen hebben we geen tijd dus ik hoop dat het vast blijft zitten. Van de week eens gaan informeren of er iets is waar ik de naden mee kan vullen.
Ik heb er genoeg van voor vandaag.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat ik zo ver weg woon had je graag geholpen. Als ik weer een keer kom kan ik je leren zagen

Marjanne 2022-04-27 18:37:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.