Nog een zeer mooie super dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 8 wakker maar zeker minstens tot 3 wakker gelegen. Ik denk dat het hele gedoe met Jannick en Ingrid toch de schuld is. De onzekerheid , en ik mis de kinderen heel erg. Ik heb 8 jaar lang altijd wel een ervan over de vloer gehad. Maar ik verheug me want eind van de middag komen ze voor het weekend.
We moeten wel genieten vandaag van het mooie weer want het schijnt de laatste dag te zijn.
Ik zag dat het stukje van gisteren helemaal door elkaar geplaatst was met andere dingen erin. Dus dat eerst maar even hersteld. Dan zit ik op mijn stoel en denk wat ligt daar nou?? Lag er een gepelde banaan onder de stoel van Jan. Ik word zo wanhopig van het feit dat hij de tafel niet gebruikt . Ik heb altijd koffie op de vloer daar en nu dus een banaan. Hij legt het dan even neer en vergeet het omdat hij het niet ziet. Net zo dat hij niet even de tijd neemt om met zijn ontbijt te gaan zitten. Ik heb al zo vaak gezegd doe het op een bord en ga zitten maar nee alles moet staande naar binnen worden gewerkt aan het aanrecht. Dan veegt hij al de kruimels op een hoop en laat het dan liggen. Dus toen hij vanmorgen weer die hoop aan het maken was zei ik hem en gooi het dan ook weg. Nou je voelt de bui al hangen dan wordt hij boos want dat doet hij altijd. Ik ben de hele dag achter zijn kont de irritatierommel aan het opruimen. Hij knoeit koffie en laat het liggen. Of dat nou lopende van de keuken naar de huiskamer is of op het aanrecht. En geloof het of niet hij zit nu die banaan op te eten, gaat prima zegt hij.
Dan waren we eigenlijk opweg naar Liezen maar ik besloot om in Stainach naar de Landena te gaan en dan daar ook naar de Hofer en Penny. We zagen dat ze daar binnenkort ook een Tedi openen ,kan je vaak toch leuke dingen kopen, knutsel, huishoudelijk, speelgoed en wat al niet meer. Het wordt steeds aantrekkelijker om daar inkopen te gaan doen. Helaas geen Action of Lidl. Thuisgekomen de hele mikmak opruimen. Jan wil wel gelijk eten maar gaat zelf binnen met een kop koffie zitten. Dus ik zei hem als je wil eten moet je even je handen uit de mouwen stropen. Ik had pizza´s meegenomen maar als hij ze dan even uitpakt en in de oven doet scheelt dat weer, Voordat ik alle boodschappen in de kast heb en in de vriezer zijn we toch weer een half uur verder. Vorige week vraag ik aan hem heb je nog tandpasta nodig`nee`zegt hij dan kom ik er gelukkig voor het boodschappen doen achter dat hij zonder zit. Ik vraag hem ik heb het je toch gevraagd? ja maar ik had nog. Tja wat moet je dan.
Samen gegeten en even zitten. Nu gaat Jan naar de apotheek en een tv boekje halen. En ik ga het laatste deel door de hakselaar halen.
Daar was ik toch nog een uur mee bezig en ik was net de koffie aan het maken en daar was Jan ook weer terug. We hebben beide niets meer gedaan. We wachten nu op Theresa en Sabrina.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn weekend!!!

Annemarieke 2021-02-26 22:49:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.