Ergernis

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen weer om kwart over 9 wakker en opgestaan. Alle ochtend dingen en Jan eruit gehaald. Dan bedden afgehaald en de eerste was erin. Vandaag toch weer 3 wassen. Vaatwasser gevuld en aangezet . Tussen de middag was ik snel klaar. Jan en ik hebben pizza gehaald. Dat smaakte uitstekend. Een poosje tv maar dat kon mij niet bekoren dus weer uitgezet. Het is super mooi weer en best warm. Op het balkon zelfs 25 graden. Het is zelfs op 2000 meter rondom 10 graden.

Maandag 19 februari
Vanmorgen om 7 de wekker , een rondje tv en eruit. Na alle ochtend dingen naar de sportschool. helaas vandaag geen mooi en warm weer. Het regende toen ik wegging en het regende toen ik terug liep. Wel fijn gesport. Thuis gekomen dan heb ik eregernis , Jan staat op en gaat zitten staat alleen op om koffie te halen.
Vuile vaat zet hij op de aanrecht en hij komt niet op het idee om de vaatwasser een keer leeg te maken. Gewoon kleine dingen als je knoeit ruim het dan ook op.
Ik besloot om boodschappen te gaan doen in Liezen want mijn poezebeesten zijn nogal moeilijk wat eten aan gaat. Dus naar de Lidl in Liezen.
Dan ook even langs de Action en richting huis met een stop in Stainach bij de Landena.
Dan echt naar huis. Het eten was snel klaar want er was nog genoeg pizza van gisteren. Omdat de huisarts pas in de middag open was gingen we om 2 uur naar de huisarts. Ze moesten onze kaarten zien. Dan gelijk een recept gevraagd voor de grotere urinezakken voor de nacht voor Jan. Zitten er nu nieuwe tuttebellen . Degene die mij hielp was niet snugger. Dan kijkt ze en ze zegt dat staat niet in de papieren. Ik zeg haar er staat dat hij een buikkatheter heeft en daar heeft hij zakken voor nodig. Nee dat kon niet. Moest ik dus gaan zitten wachten tot ik aan de beurt was bij de huisarts. dat duurde 5 kwartier. Binnen een minuut weer buiten. Dan het volgende probleem je kan ze niet bij de apotheek ophalen nee dan moet je naar een Sanitätshaus die zijn niet meer open vandaag en ik moet het waarschijnlijk ook nog bestellen.
Net even bij Meli geweest en die zei dat ze het zouden moeten hebben. Dus morgenochtend naar Schladming want ze zijn alleen in de ochtend open.
Ipv dat Jan gelijk heeft gezegd dat hij een probleem heeft in de nacht , dat de zakken te klein zijn voor de nacht nee hij zegt niets. Dan is hij aan het klooien met een bakje . Als het overloopt dat het daar in komt en niet op de grond. Ik zie zijn kant niet dus zie dat ook niet staan tot hij ergens op had gezegd en vergeten. Dus dat kostte mij weer mijn middag en ik zet nu de wekker zodat ik hem wakker maak om te gaan legen. Daar wordt hij heel boos om. Ik snap gewoon niet dat hij zijn mond niet open doet dan had ik tijd gehad om op mijn gemak om iets te regelen. Nu was het weekend en ook nog eens de huisarts laat spreekuur en dan alles dicht. Oostenrijk is wat dat betreft echt shit.
Pim van Danuta ligt ook in het ziekenhuis , hij was in de avond gevallen in de badkamer en Danuta had griep en lag al in bed. Die vond hem pas de volgende morgen. Dus weg met een ambulance en Danuta een paar uur later ook met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze denkt er nu over om het huis te verkopen en naar Nederland terug te gaan. Hun probleem is nog groter bij medische dingen omdat ze afgelegen wonen. Danuta is alweer thuis maar Pim waarschijnlijk morgen.
Onze buurvrouw Seebacher ligt ook met griep in het ziekenhuis. Ik ben toch blij dat Jan en ik ons laten inenten.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.