Grimmingtherme

Oostenrijk, Bad Mittendorf

Vanmorgen vroeg op want we gingen met Theresa naar de Grimmingtherme in Bad Mittendorf. Je kan een speciaalkaartje kopen die van 8 tot 2 geldig is en die is goedkoper dan een 4 uurs kaartje. Het was bij ons al volop zon maar nog wel minus 5 graden maar na Trautenfels was er dichte mist tot aan Bad Mittendorf. Dat klaarde ook op en de zon werd steeds feller. Het is heerlijk buiten zwemmen in het warme water en dan het zonnetje.
Al snel bleek dat de ligstoelen naast ons die bezet waren toen we kwamen van een Kiga vriendinnetje Sofia en haar moeder te zijn. Sofia is net zo oud als Theresa maar bijna de helft groter. Ze hbben non stop met elkaar gespeeld en Theresa kan nu met een sprong koppeltje duiken in het water en ze kan dingen van de bodem opduiken. Ik moet wel in de buurt blijven want een erg sterke zwemmer is ze nog niet maar ze kan zich aardig redden in het water. Jan is in het begin wat in het water geweest en later nog heel even want Theresa vond dat hij moest komen. Verder vermaakte hij zich op een ligbed. We zijn om 12 wat gaan eten en daarna mocht Theresa nog even spelen met Sofia en ze wilden in het ondiepe kinderbad gaan spelen dus daar gaan zitten. Om 13 uur was het toch tijd om te gaan aankleden en richting huis te gaan. Theresa viel gelijk in slaap in de auto tot we thuis waren. Dan mocht ze bij ons nog dvd kijken tot Cornelia voor haar kwam. (Therapeute voor haar ogen)
Ingrid was met Sabrina naar de kapper geweest en die heeft weer een knap kort koppie. De kapster was het er niet mee eens want die zei waarom laat je het niet groeien. Maar we hoeven niet aan iedereen alles uit te leggen. Ik ondertussen aan een kop koffie met Janen Theresa aan de limo. Speculaasjes erbij helemaal goed.

https://youtu.be/x67A6PEaGKg
https://youtu.be/W-8eBA7J2UM
https://youtu.be/2ROvimbB5ks

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.