Het gebeurd me nooit maar wel vandaag

Oostenrijk, Gröbming

Mittwoch 15.März
Vanmorgen kwam Theresa alvast wat spullen brengen en daarna brachten Mama en Papa met Sabrina Theresa naar de Kiga. Afscheid genomen en met gemengde gevoelens achtergebleven.
Vanmorgen de enorme hoeveelheid spullen naar de Caritas gebracht lagen een beetje in de weg in het trappenhuis. Een flinke berg dekbedden was erbij. Lagen onder in de bedbak maar gebruik er nooit zo veel en er kwamen steeds oude bij. Ik heb nu nog 2 dekbedden op ons bed, 2 reserve en 4 slaapzakken. Moet genoeg zijn. Daar hoef ik geen plek meer voor te zoeken.
Prima geslapen op de bedbodems op de grond was alleen een beetje vreemd toen ik in de nacht uit bed wilde stappen.
Ik was vanmorgen de Kleine Zeitung aan het lezen en die staat vol over de Nederlandse verkiezingen en Wilders. Dan kwam ik een echt groot artikel tegen hoe heeft het kunnen ontstaan. Over meerdere pagins´s en vanaf de eerste regel zat ik er in en het was enorm goed geschreven en to the point. Dit soort jounalistiek ben ik hier niet gewend , dus ik zoek wie het geschreven heeft.................................??? En toen moest ik lachen want het is geschreven door Leon de Winter.
Jan is Theresa gaan halen en na thuiskomst aan tafel. Kliekjesdag, nog Schnitzel, boontjes, aardappelpuree en worstjes van Ingrid.
Theresa is nu dvd aan het kijken.
Jan ging werken en ik ben samen met Theresa meegereden tot aan de MEZ dan kon ik wat inkopen en dan terug met haar open. Bij de NKD was ze helemaal weg van een Kleidje zoals ze dan zegt, In de uitverkoop 7 euro dus Oma zei ok passen en dus gekocht. Ze mag hem morgen aan want het is er een met lange mouwen , haar legging eronder klaar. Komen we thuis aan ohhhhhhhhhhhh neeeeeeeeeeeeeeeee dommmmmmmm ik heb geen sleutel. Jan naar Schladming om te werken en Ingrid en Jannick in Mödling bij Wenen. Dus naar de Hauptstrasse gaan lopen want we moesten beide plassen en dat kan bij de kerk. Dan toch maar Jan gebeld dat ik zo dom was geweest om geen sleutel mee te nemen. Dat kwam omdat ik mijn boodschappenkar mee nam en dacht me rugtas wordt me teveel met Theresa erbij. Doe portemonnee en telefoon in het karretje en Jan heeft afgesloten. Dan maar naar de Caritas en daar zag ze een Roller, ze stepte erop door de winkel en voor die paar Euro meegenomen, ze droeg hem zelf het trapje af en steppen maar. Dan toch maar bij de Stefflback naar binnen ik koffie en Theresa een ijsje want dat hebben ze weer. Toen belde Jan en heeft ons opgehaald maar ik was nog niet klaar want ik wilde bij de sportzaak waar ze een fietsafdeling hebben nieuwe handvatjes erop. Dat lukte ook en dan naar huis. Daar bedachten we dat we net zo goed even door konden rijden naar het huis van Annemarieke, even de gasten gevraagd of alles in orde is en de gele zakken buiten gezet.Dan thuis een enorm drama want ze wilde dat ding mee naar boven nemen maar dat mocht niet. Ik denk dat ze het liefst de Roller mee in bed had willen nemen.
ze heeft lekker in ons bed Sandmännchen gekeken en laapt nu met haar eigen spullen in ons bed tussen ons in. Een beetje aandacht kan geen kwaad.
Jannick had even gebeld Sabrina krijgt een 24 uurs EEG, ze hebben haar medicijnen helemaal gestopt en beginnen met nieuwe medicijnen. Die professor wordt door mensen uit de hele wereld geconsulteerd en is een kei op dit gebied. De meeste krijgt hij ingesteld maar er is altijd een paar procent wat niet lukt. Ze gaan proberen aan de hand van de EEG om te ontdekken waar het zit en wat de tricker is. Ze vinden Sabrina te klein om een MRI te maken .Als ze het kunnen localiseren kunnen ze een echo maken om in dat gebied te zoeken. Edith het zusje van Ingrid heeft een cyste in haar hoofd die het veroorzaakt en ze denken dat dat gekomen is door een ongeval die ze als kind had. Dus geen erfelijkheid. Bij haar is licht wat een aanval uitlokte en sinds ze is in gesteld geen problemen meer gehad. Kan gewoon autorijden en zo.
Kreeg net ook een berichtje van Ingrid dat ze morgen even belt en dat Sabrina heel erg onrustig is. Komt vast door de afbouw van de medicijnen .
Theresa sliep om kwart over 7 al en echt vast. Op naar morgen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Blijf heel hard voor jullie duimen! XXX

Annemarieke 2017-03-15 20:24:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.