Gezellige zondag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker en ja hoor Theresa was al wakker. In bed tv aan maar eerst rende ze naar de huiskamer om te kijken of er wat in de schoentjes was. Oma ik heb iets heel groot gekregen en het is voor Sabrina en mij. Oke laat maar zien. Ze hebben een grote schoorsteen die ze in elkaar moeten zetten gekregen.En beide een sinterklaas schuimpje. En de kalender terug en ze mogen elke dag hun schoentje zetten. Dan terug in bed lekker warm en knus. Even later kwam zoonlief dus opgestaan. Aan de koffie en om half 10 zaten we met zijn allen aan het ontbijt super gezellig. Dan is Jannick gegaan en ben ik de tafel opruimen en daarna gaan douchen ondertussen de was in de droger en Jan de bedden afgehaald zodat ik nog een was kon aandoen. Daarna kon hij douchen en heb ik Theresa geholpen met de schoorsteen in elkaar zetten. Straks gaan we even naar Ramsau want daar is een 2e hands kerstspullenmarkt. De bedoeling dat mensen spullen brengen die dan verkocht worden en het geld is voor de oude molen in Ramsau. Doordat afgelopen winter zo extreem was is de onderbouw van de molen ontzet en verzakt. Kosten 40.000 Euro. Jannick kreeg visite en vanmiddag om 15 uur zouden we gaan kaasfonduen met elkaar.
Dan belde Diane wat al een feest is en even bij kleppen.
Daarna op weg gegaan naar Ramsau.
Het was niet druk in de VAZ en we hadden alle tijd om van alles te bekijken. De boerinnen waren kransen aan het maken en ik vond er eentje die ik erg mooi vond. Theresa had al een elfje gevonden die ze zo graag wilde. Dus gevraagd wat de krans kost en tjsa niet weinig 25 Euro maar hem toch gekocht. Een eenvoudig stukje bij de Hofer kost ook 15 Euro. En Theresa hoefde het elfje niet te betalen en de dame zei je mag nog wat gaan uitzoeken. Theresa had al een muziek speeldoos gezien dus overgelukkig. De terugreis naar huis hebben we aan een stuk door Oh denneboom gehoord. Het regende de hele dag maar ondanks dat nog heel veel sneeuw overal en ook in het dal. Wij waren 2 uur thuis en Jannick kwam ook gelijk al naar boven. Om 3 uur gaan kaasfonduen en daarna nog huiswerk maken met Theresa en ze wilde nog in haar boek lezen. Jannick vertrok naar beneden en Ingrid belde. Sabrina kan nu uit 2 ogen kijken en brabbelt aan een stuk door. Als je haar aan de telefoon hebt probeert ze echt te praten en ze zegt steeds Mama. Het gaat haar echt elke dag beter en ze heeft nog steeds geen aanvallen dat is dus 5 dagen zonder. Ik praat dan met haar dan Theresa en dan Opa en ze blijft maar terug brabbelen. Geweldig.
Dan was het tijd om Theresa onder de douche te stoppen , een was in de droger een was opruimen en Jan mocht Theresa drogen en de bedden opmaken. De laatste was zit nog in de droger dus straks nog even opruimen. Het weekend weer voorbij.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Fijn te lezen dat het zo goed gaat met Sabrina hopen dat ze snel naar huis mag en dat de aanvallen weg blijven. Groetjes en heel veel knuffels

Liduina 2019-11-17 18:32:55

Geweldig nieuws en inderdaad zou fijn zijn als ze naar huis mag

Erna 2019-11-17 18:53:05

fijn te horen dat het Sabrina zo goed gaat nu maar hopen dat het zo blijft en ze snel naar huis mag. voor de rest van de familie ook fijn. kusjes Nance en Els

els molenaar 2019-11-17 18:53:29

Heel goed bericht, dat het zo goed gaat met Sabrina. Heel goed nieuws voor allemaal. 👍🏻

Anja 2019-11-17 19:09:52

Goed nieuws van Sabrina, blij voor jullie ! Groetjes !

Hajé 2019-11-18 15:10:16

Wat een positief nieuws! Blijf duimen dat het zich zo voortzet en dat ze weer snel naar huis mag. 💋

Annemarieke 2019-11-18 20:22:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.