Korte lontjes

Oostenrijk, Gröbming

Samstag 18.April
Brrrrrrrrrrr koude dag, regen , heel veel wind , hoger sneeuw .
Werd wakker gemaakt door Jannick die Theresa kwam brengen en ik was nog heel ver weg. Dat heb ik niet vaak en het achtervolgt me dan de hele dag, ik blijf moe.
In de morgen nog even naar Letmaier gelopen waar het Messe was maar Theresa was stierlijk en had het koud en wilde iets waar op Jan reageerde maar op de verkeerde manier en toen was het dus helemaal brullen en op de grond liggen. Daar had ik geen zin in dus haar beet gepakt en terug gelopen , gelukkig om de hoek. Ik heb later Jan gestuurd om de geggrilde kip daar te gaan halen en ik frietjes gebakken en appelmoes erbij , middageten ook klaar. Theresa had niet veel trek dus maar in bed gelegd . Ze heeft 1 ½ uur geslapen en toen heeft ze haar bordje leeg gegeten. Jannick was half 5 thuis en heeft haar weer mee naar beneden genomen. Gelukkig een korte dag vandaag want ik geloof dat bij ons allemaal het lontje vandaag kort is.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.