Ik mag nog een poosje langer blijven

Oostenrijk, Schwarzach im Pongau

Een verschrikkelijke nacht gehad werd om half 1 wakker en het wilde niet meer, Poosje opgelopen. poosje boek lezen op telefoon en als je dan toch in slaap valt gaat het licht weer aan omdat de oude dame naar de toilet moet en die kan dat niet dus dan gaat de bel en komen ze haar helpen. Om 5 uur komen ze haar al wassen en ondertussen is het licht buiten dus dan kan ik de slaap wel schudden. Best veel pijn ook al krijg ik 4x per dag een infuus ertegen aangehangen en ook pijn in mijn rug van het liggen. Maar in ieder geval die verschrikkelijke kousen weg waar ik echt een hitte slag van kreeg. Dan ontbijten en een ontbijt wat ik niet besteld heb maar wat je standaard na een operatie krijgt, melkbrood met aardbeienjam en boter een kop koffie met 2x melk en 2x suiker.. Dus gevraagd of het ook wat anders zijn mag want daar gaat mijn suikerspiegel van omhoog en ik drink geen koffie had ik ook bij aanmelding gezegd. Maar omdat ik niet het idiote menu wil eten voor diabetiker en ik zelf niet heb uitgezocht krijg je dus dit. De voedingsassistente zei maar u wilt geen diabetiker menu en ik dat klopt als ik zelf mag bepalen ziet het er ook anders uit. Maar ja na een operatie mag je geen bruin brood eten. maar ik kon de jam ruilen voor een light en verder niets dus maar een plakje brood gegeten met boeter en jam en later een thee. Het middageten idem dito niet zelf uitgezocht dus ik krijg worstgulash met een wit broodje en vooral heel veel aarddappelen . Er zou een chinakoolsalade bijzitten maar er zat een schorsenerensalade bij . Nou dat is pas goed voor de darmen die komen eruit zoals ze erin gaan. Dus een stukje brood met wat worst en gulash zonder de aardappelen. Mijn buurvrouw is op dezelfde dag geopereerd dus kreeg dezelfde dingen maar er stond nergens wat het voor worst was dus haar maaltijd ging ook terug want ze eet geen varkensvlees wat haar goed recht is. Ze vraagt het aan de voedingsassistente en ze zegt ik eet geen varkensvlees dus waren het ineens kalkoen worstjes. We geloofden er beiden niets van. Het is kwalijk dat het ook niet op de menulijst staat. Maar ja daar stond ook andere salade op dan we kregen.
De arts kwam vanmorgen en mijn buurvrouw wilde weten of zij nu ook een breuk kon krijgen (ze had een galblaasoperatie) en ja zei de arts dat kon na elke buikoperatie. Dus ze zei maar ik heb ook keizersnede gehad en toen legde hij uit dat het daar eigenlijk niet bij voorkomt omdat er dan 4 lagen gehecht worden, ook bij een blindedarm niet want dat zijn 3 lagen maar bij een galblaas boven in de buik is het maar een laag en als je te snel tilt enz. kan het ontstaan dus ik zei hem ik he echt goed opgepast en hij kan ook bindweefselaanleg zijn of door slecht hechten. Dus dat weten we ook weer. De uitslag van de biopten en de verwijderden poliepen in de darm duren nog een aantal dagen. Maar de breukherstel is goed gegaan en geslaagd , hij heeft wel gezegd vergis je niet in de operatie want het in van buiten niet veel te zien (5 gaten) maar van binnen een grote wond. Dus we blijven dan maar braaf nog wat dagen. Zou met deze pijn ook niet naar huis durven. Morgen begin ik aan mijn kuur tegen de Helibacter Pelori bacterie in mijn maag .Het grootste probleem is het overeind komen in bed en eruit komen. Maar ik maak braaf af en toe een rondje en eet ook aan de tafel. Vanmorgen was het petweer maar nu klaart het weer helemaal op dus zo ook maar even een frisse neus halen. Het gaat vast goed met me ik kan weer klagen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Lieve Nicolette, wachten duurt altijd lang, vooral omdat dit toch belangrijke uitslagen zijn, maar weet , je bent nu in goede handen, en mocht de pijn ernstiger worden, dan kan er direct wat aan worden gedaan. Dat is niet mogelijk als je er thuis zou zijn, en ach, van melkbrood ga je echt niet dood, ikzelf eet het al jaren, omdat ik geen bruinbrood voor mijn darmen mag hebben, want dan heb ik weer kans dat die darmen vast komen te zitten en weer in de knoop komen., heel veel sterkte en beterschap van ons gewenst, we denken aan je lieverd, groetjes uit Holland

Cheistina 2017-07-23 03:48:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.