Theresa blokfluiten in de kerk

Oostenrijk, Gröbming

Vannacht werd ik wakker door een constant piepen van mijn telefoon, dus ik kijk kwart over 3 en begrijp wat er was gebeurd. Meli heeft in haar nachtdienst haar rooster van januari in de agenda gezet . Bij elke datum piept mijn telefoon. Ik heb mij omgedraaid en ben zelfs weer in slaap gevallen tot de wekker om 10 voor 7 ging. Jan wakker gemaakt en dan snel de tafel gedekt en zo. Precies om 7 kwamen ze boven om te ontbijten. Nadat Sabrina klaar was haar alvast snel aangekleed en zo. Ingrid zou om 8 uur komen en ze belde om kwart voor 8 of Sabrina klaar was. Theresa wil tussendoor niet naar huis dus die blijft hier. Sabrina moet een pcr test doen omdat ze morgen in Wenen het ziekenhuis in gaat. Dat kan welliswaar overal maar dan is de uitslag niet zo snel bekend. Zonder uitslag geen opname. Meli kwam thuis dus die aan de koffie en knuffelen met Sabrina die niet weg wilde. Maar helaas voor haar. Theresa ging met haar Tablett en Oma ging douchen. Daarna de wasmachine gevuld en ik roep al een week lang dat Jan zijn huisbroek in de was moet doen omdat er erg grote vlekken op zitten. Dus ik vraag Jan heb je de broek in de was gedaan en hij zegt ja. Ik kijk in de machine en denk echt niet. Dus ik vraag aan hem heb je nou de broek in de was gedaan want ik zie hem niet in de machine. Vraagt hij welke broek en ik die je net aan had. Want hij was net klaar met douchen. Komt hij met een broek aan en ik zeg dat is niet de broek die je aan had. Dus de wereld was weer te klein , ik heb net mijn riem hier uit gehaald en ik dat is niet de broek die je aan had, Dan komt hij uiteindelijk boos met de huisbroek aan. Soms zijn dit soort kleine scenes me gewoon te veel. Het is nog vroeg en dit is dan de eerste en dat gaat momenteel de hele dag door.Alle aanwezigen kunnen zeggen dat is niet de broek die je aan had en dan geloofd hij het toch niet.
Dan mezelf een plezier doen en een huisje open maken, van Rituals of Hammam nourishing shampoo. Ken ik ook nog niet. Ik kan mij de komende tijd echt verwennen.
Ondertussen sneeuwt het weer lekker door en eigenlijk moet ik wat boodschappen doen in Stainach.
We besloten om toch op weg te gaan maar volgens mij komt de 3e wereldoorlog er aan want er waren veel lege schappen dus het lukte allemaal niet zo. Dan maar weer terug want jan wilde met dit weer niet naar Liezen rijden. Thuisgekomen waren Jannick ,Meli en Theresa weg waarschijnlijk ook boodschappen doen. Later bleek naar Liezen maar wat ze wilden lukte ook niet. Thuisgekomen kwam theresa weer boven bij ons. Tot het tijd was om ons klaar te maken om naar de kerk te gaan.,
Het was koud en glad en we waren een van de eersten die in de kerk aan kwamen want Ingrid had gezegd dat Theresa daar om kwart over 5 moest zijn. Dat bleek half zes te zijn en de kerkdienst begon pas om 18 uur en we hadden het erg koud. Ingrid kwam met Sabrina 2 minuten voor 6 bionnen. Ze gaf Sabrina aan Jannick en schoof aan de andere kant bij ons in de bank naast mij. Ze wilde Sabrina bij Jan brengen maar jannick had gezegd nee we nemen Sabrina gewoon mee. En ja ze praat soms wat er doorheen. Het lijkt mij hard voor Ingrid dat Sabrina gelijk Meli om de hals vloog en daar de hele dienst bij bleef zitten. Theresa speelde samen met de anderen wonderschoon. Je herkend wel haar fluit omdat die gewoon geen mooi geluid meer heeft. Maar Ingrid vindt haar oude fluit prima. Wij allemaal niet. na de dienst hebben we Sabrina terug gegeven en gewacht op Theresa. Die heeft Ingrid en Sabrina ook gedag gezegd en huppelde achter mij aan naar buiten en haakte inen al kwekkend liet ze mama staan.We wisten niet hoe snel we thuis moesten komen. Theresa zei al als we thuiskomen krijg ik dan warme chocomelk. Dusja die kreeg ze en voor ons koffie en dan gingen ze met zijn allen weer naar beneden. Morgenochtend komen ze ontbijten maar niet zo vroeg. Nu Sabrina er niet is kan dat ook.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Lieve Sabrina, heel veel succes straks weer in het ziekenhuis, hoop dat je er weer snel terug naar huis mag, want je doet zo goed je best, en bent zo goed vooruit gegaan met alles. Hoop voor jullie , dat jullie ondanks alles toch nog genoeg in huis kunnen halen voor de Kerstdagen. Veel plezier met alle voorbereidingen samen. Morgen de dag voor Max, wordt echt spannend, hoop dat hij wint. Theresa maak maar een mooie tekening voor je zusje, voor als ze weer thuis komt, een echte kersttekening speciaal voor haar, je bent een super zus voor haar. veel succes

Christina 2021-12-12 02:04:47

Heel veel succes voor Sabrina. Duimen dat ze snel weer thuishaven komt. En duimen voor een eerlijke race voor Max Verstappen vandaag!

Annemarieke 2021-12-12 09:32:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.