Een goed begin van de week????

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker om kwart over 6 van de wekker.Weer een slechte nacht gehad om half 4 nog wakker en wel minder maagpijn dan gisteren maar toch weer maagpijn. Eerst zelf aankleden en dan om half 7 naar beneden . Jannick bleek al de meiden wakker gemaakt te hebben en ze zaten al aan het ontbijt. Hij was de trommeltjes aan het vullen om mee te nemen. Theresa had zichzelf al aangekleed. Er zat bij Sabrina geen puf in en ik haar geholpen met eten want anders zouden we er vanavond nog zitten. Ze was gisteren ook al niet fit en dat had Ingrid ook al gezegd toen ze gisteren gebracht werd.
Ik was net de kleding voor Sabrina bij elkaar aan het pakken toen Theresa riep Oma Theresa moet naar de wc. Dus ik snel naar haar toe en met haar naar de wc. Maar daar bleek het al te laat. Ze had wel een luier aan nog van de nacht maar de diarree droop aan alle kanten eruit en zat halverwege haar rug. Haar op een krant gezet en dan pyama uit en de luier in de kranten gepakt en dan Sabrina mee naar boven om te douchen. Jannick was ondertussen Ingrid op haar werk aan het bellen want hij had geen telefoonnummers. Hij had wel alvast de Kiga gebeld maar haar begeleider had hij geen telefoonnummer van en die was nog niet op de KIga We houden Sabrina maar thuis . Al met al werd het steeds later en hij moest ook al naar zijn werk. Zegt Ingrid ook nog dan had je gisteren moeten afbellen. Ja we waren een kwartier voor ze naar de Kiga zouden gaan toen het gebeurde. Het heerst hier in de omgeving en Jannick had het ook vorige week en Meli is nu ook niet lekker. Ondertussen had hij ook Gabi gebeld want die zou vanmiddag komen. Die wil toch komen maar ik heb meer zoiets van laat dat kind. Nu moet ik om kwart over 12 Jannick bellen om te zeggen ja of nee. Ik heb nu ook buikpijn heel laag onderin mijn buik. Jan was al lang met Theresa naar school gaan lopen. Dan is Jannick met onze auto naar zijn werk, normaal neemt hij de fiets maar al heel laat. Meli heeft hun auto nodig om naar de huisarts te gaan dat is hier verplicht als je werkt om een ziekschrijving te krijgen.
Sabrina aangekleed en die zit onder een deken een dvd te kijken . Ze wilde eigenlijk haar Tablet maar geen idee waar die is en ik ga geen kasten en laden open maken beneden.
Ik had gisteren een appje gekregen van Marjanne die is weer Oma geworden maar dit keer van Tom . Die heeft ook een dochter gekregen met de naam Carlotta. Nu heeft ze 3 kleindochters. Ze wonen alleen allemaal niet in de buurt voor Marjanne. Nick in Bonn en Tom dacht ik in Munchen en Marjanne in Oberbrambach. Dus heel veel ziet ze helaas haar kleindochters niet. Tja ik ken het probleem. Ik heb wel de luxe dat ik er 2 vlakbij heb.
Sabrina was een stil ziek vogeltje en steeds had ze een kleinnat plekje in haar onderbroek van de diarree. Dus steeds een nieuw onderbroekje aan maar ze is heel goed steeds op de wc gegaan.Ik had met Jannick afgesproken dat hij toch Gabi zou afbellen. Theresa was al vroeg uit school en Jan was haar tegemoed gelopen. Ik vroeg aan haar wat ze graag wilde eten en dat werd een pannenkoek met spek en stroop. Daarna haar huiswerk gemaakt. Ik heb dingen voor haar gekopieerd . Daarna stortte zz zich op de grote doos Minecrafr. Ze heeft tot vanavond gebouwd en is nog lang niet klaar. Maar na de avondboterham moest ze opruimen en mocht ze het zakje afbouwen waar ze mee bezig was maar geen nieuwe openen. Jannick had er nog een foutje uitgehaald die ze zelf niet kon vinden. Ze moest ook douchen dus gewoon op tijd beneden zijn. Ik ben zo moe na 2 nachten niet slapen. En er komt uitgerelend vanavond een serie die ik volg en graag wil afkijken. Maar of ik dat ga halen? Dat vertel ik dan morgen.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wij gaan ook weer Opa en Oma worden Debrah is zwanger van een meisje😀februari is ze uitgerekend.

Erna 2022-09-26 20:58:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.