Zondag zonder zon

Oostenrijk, Gröbming

Ik was al wakker toen Ingrid met de familie om half 9 kwam. Ja die moesten hun schoenen inspecteren. Gelijk aan de koffie met Ingrid. Ondertussen wilde ik even het bed afhalen bleef halen met mijn velletje van mijn zere vinger en trok het weer helemaal open. Dat was auwe weer een stripje erop en dan pleister maar ik kan het wel 100x per dag doen.
We hebben een spelletje gespeeld Buchstabenburg van TipToi. Dan Ingrid nog wat in de droger voor mijn eerste was de droger in moest. Nu zit voor mij de 2e was in de machine en de was in de droger. Nu bedenken wat we gaan middageten. Theresa is bijna klaar met haar sinterklaasfilm de verdwenen pakjesboot. Ik geloof dat Jannick ook weer thuis is van zijn werk. die werd vanmorgen om 4 opgehaald. Die sliep gisteren om 7 uur al. Na grote veranstaltungen moet de stad geveegd worden en gisteren was de Krampuslauf. En natuurlijk klaar zijn voor de kerk begint. Hij moet zijn auto dan nog legen en schoonmaken.
Samen met Jan gegeten . Alle wassen weg gekregen vandaag schoon op bed en in de kast. Ook al gaat het meeste vanzelf het kost toch tijd. Theresa kwam en ging een dvd kijken. Ze kwam met Tintenherz aan en vroeg wat is dit. Ik haar verteld een fantasy verhaal dus dat wilde ze wel proberen. Ze heeft ademloos in de slaapkamer zitten kijken. De dvd´s hebben we al lang alleen keek ze er nooit naar. Je merkt dat ze ouder wordt en andere dingen gaat bekijken. Jannick kwam met Sabrina een bakkie doen en Theresa was aan het tekenen voor Sinterklaas.
Sabrina wilde ook dus dik vet krijt en haar geholpen , zij hield vast en ik leidde haar handje met wat druk. Ze kreeg er geen genoeg van. Dus nu staan er in beide schoentjes een tekening voor sinterklaas. Helaas kreeg Sabrina 2 aanvallen na elkaar en Jannick nam haar weer mee naar beneden. Theresa kwam met haar avondeten boven want ze wilde nog het sinterklaas weekoverzicht kijken. Nu de rust weergekeerd en het weekend weer voorbij.
Het was een dag zonder zon maar met 9 graden niet koud. Morgen sneeuw??


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.