Wat een .........dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rondom 8 wakker en ik was vannacht weer om kwart over 3 wakker. Gelukkig weer in slaap gevallen. Tot half 9 tv en dan de ochtend dingen.
Om half 10 kwam Ingrid koffie drinken en daarna ging ze naar Liezen, ze heeft 2e hands playmobil gekocht en een kerstboom halen denk ik. Sabrina bleef bij ons.
Tobi gaat na de vakantie/lockdown ook naar groep 1 van de basisschool.
Ingrid kwam weer thuis en ik ging eten maken restanten. We hadden net gegeten belde Ingrid dat haar werk had gebeld dat er een patient positief getest is en gisteren was Ingrid dus ook bij die patiente. Dus thuisblijven. Theresa kwam uit school die kwam gelijk boven en meost huilen want ze denkt dat Viktoria dan niet kan komen na de kerst. Sabrina was boven en wij moesten dus als gekken omkleden want Sabrina en Ingrid hadden een afspraak bij de tandarts in Schladming. Ik snapte niet waarom ze dan die van Sabrina ook niet had verzet want ze moet nu zelf iets van 26 januari. Dan realiseer ik mij dat ik mijn diepvriesbestelling zou krijgen tussen 2 en 4 dus dat was een probleem , ik had ondertussen geen idee hoeveel ik moest betalen want het meeste ligt 2 maanden geleden wat ik besteld had. Dus de Bofrost bellen maar die zeiden dat ze de chauffeur niet kunnen bereiken en ik had geen telefoonnummer van de chauffeur. Dan staan we net klaar om weg te gaan dara is de Bofrost dus alles in een lade van de vriezer van Ingrid in de kelder gestort en hup nog even zelf naar de toilet want daar kwam ik dus de hele tijd al niet aan toe. Bij ons was het dikke mist en dat hielden we tot Haus en dan volop zon ook in Schladming. Naar de tandarts wil Sabrina haar mond niet open doen. Het trukje van de tandenborstel laten zien hielp niet. Dus dat was voor noppes , Jan had ondertussen de post van Ingrid bij het postkantoor daar gedaan en had ook een blue tomato magazin voor ons gehaald. Dan weer terug naar huis. We hadden de wekker voor Theresa aangezet want die moest om half 4 naar de blokfluitles. Kwamen we Ingrid met Theresa tegen. We hbben besloten dat we gewoon alles bij het oude houden dus de kinderen zijn bij Ingrid en morgen heeft Ingrid ook gewoon haar afspraak bij of de notaris of de rechtsanwalt. Morgenavond komt Jannick voor het weekend de kinderen ophalen want Ingrid moet werken. Dat mag dan wel wat wij dus belachelijk vinden. Ingrid heeft alle veiligheidsmaatregelen ingehouden, kan volgens de arts niet positief zijn . Zitten we in de auto gestresst en op weg naar Schladming belt Jan ´s arts uit Salzburg. Ze had de beelden al kunnen bekijken maar het is wel alles goed wat ze kan zien maar het is te weinig voor wat ze bij Jan wil bekijken. Dus ze had al met het instituut in Liezen gebeld en alles geregeld en ze zei dan wordt je gebeld door hen. Dan stap ik uit de auto en zie onze gele zakken staan die Jan gisteravond aan de weg zou zetten. Dan wordt hij boos als ik vraag staan de zakken aan de weg want dara hoef ik hem niet aan te herinneren en nu mogen ze nog 4 weken blijven staan.Ik kom thuis en had mijn jas nog niet uit (omdat ik mijn rits had losgetrokken) weer de telefoon. Dit keer inderdaad Liezen. Afspraak voor de 28.december. Dan was Ingrid daar en wilde wat maar ik snakte naar een kop koffie .
Dan alles en iedereen weg en ja hoor post van het zorginstituut Nederland dat ze alsnog geld willen zien en bedreigingen en alles was geregeld en daarmee was ook het bezwaarschrift van tafel en nu beginnen ze weer. DE stapel papieren waar iets mee moet wordt hoger en meer en ik vind geen rust want ik moet mijn kop er bij hbben. Dan papieren dat mijn pensioenaanvraag niet is binnen gekomen uh oktober verstuurd omdat het niet online bij mij kon. Dus weer opnieuw beginnen. Mijn geest en lijf zijn beide moe en ik heb het gevoel dat ik gek word.
Dan Jan geactiveerd om zijn zus Ria te bellen die jarig is. Ria ook van harte gefeliciteerd van mij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.