Het wil geen zomer worden

Oostenrijk, Schladming

Mittwoch 1.Juni
Wouw alweer een nieuwe maand , helaas zeikweer hier. Zie ´s avonds op tv overal prachtig warm en zonnig maar wel met buien. Wij hebben al dagenlang alleen de buien en zitten nu zelfs met de kachel aan.
Daar word ik wel een beetje chagerijnig van. Moest er ook vroeg uit want ja je word op volgorde geholpen en dus vroeg gaan zitten op d ambulance ondanks dat je dan gevraagd word om te komen moet je gewoon net als mensen die binnen lopen wachten. Kom ik dit keer bij ik denk 2 co-as en zegt de een maar je hebt op vrijdag een afspraak op de handambulance en ja die heb ik om de hechtingen eruit te halen en vandaag wondcontrole en opnieuw verbinden. Dat verbinden werd een pleister onder mijn brace mij allang goed en ik mag van hen de brace afdoen om mijn hand te luchten en te wassen als de wond maar niet nat wordt. Dus thuis gelijk mijn stinkende hand wassen, ik me helemaal ongans gezocht naar mijn handzeeppompje met zwitsal , Jan ook zoeken maar niets. Dus maar een sopje van ander zeep gemaakt en lekker mijn vingers erin en mijn arm en de rest gewassen. Maar tja Zwitsal ruikt lekker. Gelukkig stinkt de brace niet. Doordat er geen verband meer onder de brace zit veel minder drukplekken. Ingrid kwam vragen of Jan Theresa ging ophalen, hij had Theresa toch al beloofd om een stukje in de nieuwe auto te gaan rijden. Dan ging Ingrid eten maken. Dat was erg lekker een soort kaaspannekoeken en salade en aardbeien toe. Dat was ook weer een meevaller vandaag, geen moeite doen en toch lekker eten.
Daar bleek dat Theresa mijn zeep mee naar beneden heeft genomen en er dus 2 beneden waren, gelijk eentje weer meegenomen naar boven. Geen idee waarom ze het heeft meegenomen aan haar gevraagd zegt ze dat heeft Mama gedaan. Dus Ingrid protesteren. Nu is Theresa al de hele middag bij ons aan het spelen, helemaal gelukkig met de nieuwe rubber figuurtjes van de Lidl. Die krijg je nu bij elke 10 euro eentje en ze had er nog van 2 jaar terug toen kreeg je ook van die figuurtjes maar dan meer beestjes in Slovenie bij de Lidl dus nu weer 4 erbij en ze is er zo blij mee zitten apart in een bakje en moeten opgeruimd worden op de kast als Dominiek komt want ze is bang dat ze ze kwijt raakt.
Vanmorgen hier in Gröbming gelijk bij de fysio gaan vragen want ik weet dat ik vanaf 6 weken na de op fysio moet krijgen en wil graag hier ben ik van niemand afhankelijk. Het zit meestal vol als je gelijk nodig hebt en Elisabeth heeft me nu voor 2 series fysio ingepland. Dan kan ik tegen die tijd de papieren regelen want die mogen niet ouder zijn dan 14 dagen en de 2. serie moet benehmigt worden. En kan ook pas 14 dagen voor aanvang geregeld worden maar dan krijg je geen afspraken meer.
Tja het is niet eenvoudig hier. Ik kan altijd na een operatie in het ziekenhuis fysio krijgen maar dan moet ik steeds naar Schladming.
Zo weer een gebied in Oostenrijk getroffen door enstige overstromingen en zelfs dijkdoorbraak, het is al een week lang raak. Tijd voor normaal zomerweer.
Een van mijn zonnetjes staat hierbij op de foto.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.