Vaals

Nederland, Arcen

Zondag 26 juni
Ondanks dat ze heel mooi weer opgegeven hadden was het in de ochtend nog steeds grauw. Wel was de temperatuur lekker en konden we op het terras zitten om naar het concert te luisteren. Er was muziek van de Harmonie van Arcen, en een slagwerkorkest en nog andere muziekmakers.
Dat was best gezellig, FrühschoppenWe besloten om in de middag naar Vaals te rijden naar het drielandenpunt. Jannick was daar nog nooit ik trouwens ook niet zo ver als ik weet. Hij wilde daar graag naar toe. Dus de toeristische route ingesteld op de navi en grotendeels door Duitsland gereden. Terug de snelle route door Limburg. Ondertussen was de zon doorgekomen en was het bloedheet. Het was superdruk daar in Vaals en er was geen plekje vrij om op een terras te zitten of wat dan ook. We hebben nog wel de boomhutten bekeken een of ander kunstproject.
Terug gegaan en we waren precies op tijd zodat we konden avondeten. Dat hebben we dus wel buiten op het terras gedaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.