Een kort dagje Bobbejaan

Nederland, Oosterhout

Vanmorgen werd ik wakker van geluid in de huiskamer. Ze waren al op , Ik was slecht ingeslapen door geluid met bassen erin. Dan werd ik wakker van een enorme bonk en gebrul Sabrina uit bed gevallen.
Jannick was de tafel aan het dekken dus snel douchen en daarna ontbijten. We gingen weer rondom 9 op pad. Vandaag Bobbejaanland. Het was zwaar bewolkt en ook daar was het zo , Jan en ik gingen met Sabrina dingen doen . Na verloop van tijd dacht ik waarom hoor ik niks van de anderen en mijn telefoon had geen net en wilde ook geen net vinden. Toen ik het eindelijk wel had waren er al 1ß berichten en belletjes van Jannick dus hem gebeld. Dan samen verder gegaan en het weer werd slechter en het ging regenen , Het werd erger en Jannick vroeg wat doen we? en ja terug gegaan. We waren toch 4 uur daar geweest. Dan eerst boodschappen meegenomen. Een poosje ieder wat voor zichzelf en Jan en ik zouden met de kinderen om 18 uur gaan zwemmen , dan was er nog plaats. Heerlijk warm water, warme bovenlucht eem klein leuk zwembad met een buitenbad, Ik had afgesproken dat we een uur in het water zouden zijn, (je mocht 1 1/2 uur) Dan zouden we aankleden en Jannick zou in de tussentijd koken. We konden gelijk aan tafel en het was erg lekker.Meli ging daarna de kinderen douchen en Sabrina naar bed en even later Theresa, Jannick en Meli gingen ook gelijk. Dus Jan en ik hebben het rijk alleen, We drinken een Belgisch biertje en misschien knabbelen we wat. De vaatwasser staat aan en dan kan ik straks nog even de ontbijttafel dekken.
Wat ik vervelend vind is dat er geen droogrek voor de was is of zoals nu al dat natte zwemspul.Zaten we aan tafel te eten zat er een eekhoorntje op de tafel buiten, schattig om te zien.
https://youtu.be/TX_FqsQDu8M
https://youtu.be/K5noj0kT58c
https://youtu.be/OK2D_WDaORA
https://youtu.be/LakNxtKIDJU

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat heerlijk om de kids zo te zien genieten!!!

Annemarieke 2021-08-30 07:34:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.