Een goed begin is het halve werk.

Oostenrijk, Gröbming

Ruud ik ben je nog niet vergeten. Ik drink er vandaag eentje op je.

Vanmorgen om half 9 wakker en opgestaan. Na het douchen de badkamer gelijk gedaan. Aankleden enontbijten en dan een kop koffie. Na de koffie tijd voor een kop koffie en dan slaapkamer poetsen. Jan gevraagd om zijn eigen hoek schoon te maken. Zelfs met mijn kleine trapje kom ik bovenop de kasten niet tot achter. Dus Jan gevraagd en die heeft de grote trap gehaald. Daar bovenop was wel nodig. De rest heb ik gedaan. Dat was mijn werkplan voor vandaag dus de rest van de dag op normale dingen die voorbij komen klaar.
Ik zag dat Jannick een afspraak bij de advocaat heeft dus hem even gebeld of wij 7 februari ook al voor het gerecht moeten maar nee dat is het laatste gesprek om zich te einigen. Gevraagd of hij al dagen weet voor februari maar nee. Hij heeft Ingrid gevraagd wanneer zijn 12 dagen zijn en als antwoord kreeg hij 12 dagen??????????? Ja daar heb ik recht op in februari maar ze weet van niets. Dus Jannick zegt weet je wel 3 tegen 4 verhouding?? Tja alimentatie weet ze vast wel.
Verder vroeg Jannick of wij met Theresa op vrijdag willen skien, ja dat wel maar ze gaan naar de Stoderzinken en daar wil ik Jan niet heen laten rijden. Als je terug rijdt is het al donker . Afgezien dan moet ze geld bij zich hebben want de Stoderzinken moet je apart betalen. Wij hebben geen Maut op de auto want die zit op de auto van Jannick dus ook betalen. Ik zei hem dat bij Ingrid staat op de kalender dat ze pas avond komen. En tegen hem gezegd lekker zo laten want het is geen dag en laat haar zelf dat maar opknappen. Ik wil wel met Theresa naar de Tae Kwondo halen en brengen. Ik heb hem gevraagd om de Skiclub te bellen en na te vragen of ze de kaart betaald krijgen of dat er een skibus rijdt.
De Kindergartenkinder zijn momenteel ook allemaal 2 weken boven voor de Skicursus. Ik vind het zielig want Sabrina is niet mee. Ze kunnen haar toch meenemen , ze heeft eigen begeleiding en dan laten kijken en ook wat laten aanklooien. Ik heb van de week zitten kijken naar paralympische atleten en daar was ook een meisje die met halfzijdige verlamming op skies en met 1 stok naar beneden kwam. Geweldig.
Nog een was gedaan en verder rust.



Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Het zou mij niets verbazen als Sabrina dat ook kan in de toekomst . Ik zou het bespreekbaar maken op school.

Liduina 2022-01-24 20:49:14

Wat een mooi hart!

Annemarieke 2022-01-24 22:08:59

Wat een mooi herinnerings Hart voor Ruud heb je er laten maken, denk zelf nog veel aan hem, mooi hoekje voor hem maken , met een kaarsje erbij zou ik doen, met zo'n hart, en dan een mooie foto van Ruud erbij.

Christina 2022-01-25 01:59:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.