Jannick opgehaald na mishandeling door zijn trainer

Oostenrijk, Pruggern

Was Jannick op trainingsweek naar Tauplitzalm, eerste week geen enkel probleem.We dachten eindelijk geen problemen meer met zijn trainer,helaas.
Deze week had zijn trainer duidelijk andere dingen aan zijn hoofd. Jannick vertelde dat hij gelijk al maandag pissig was.
Gisteren ging het dus echt mis. Jannick was met teamgenoten aan het waxen en een was zijn iets kwijt.Hij vroeg voor de zoveelste keer aan Jannick kan jij even in je waxkoffer kijken en Jannick zei geirriteerd dat hij dat al gedaan had. Op dat moment mepte zijn trainer hem met een collegeblok in zijn gezicht.Jannick zei gelijk dat het consequenties zou hebben waarop de trainer hem nogmaals mepte en bleef schreeuwen en dreigen met weer slaan. In zijn woede gooide hij de waxbok met daarop Jannicks skies door het hok.
Hij zei ook dat Jannick kon vertrekken naar huis.Waarop Jannick zijn spullen ging inpakken en toen moest hij ineens weer blijven, Jannick was erg van streek maar vooral verschrikkelijk boos. Hij heeft mij gebeld en gevraagd of we hem konden ophalen.
Zijn trainer kreeg ik ongevraagd aan de telefoon en die bleef Jannick provoceren terwijl hij mij aan de telefoon had. Hij vroeg wat ik dacht en ik heb hem gezegd wij komen hem ophalen. Jannick had hem ondertussen gezegd dat hij op dat moment evne niet wilde trainen omdat hij hoofdpijn had en van streek was.Maar dat mocht niet hij moest mee.Jannick was bang dat hij zich niet in de hand zou kunnen houden als de trainer weer iets zou doen want hij zei mam ik tril helemaal en ik maak hem af als er weer iets gebeurt.De trainer had ook een ander geslagen.
We hebben hem opgehaald en zijn gelijk doorgereden naar Schladming naar de directrice. Voor we Jannick op gingen halen hebben we eerst nog geprobeert contact te krijgen met de directrice maar dat lukte niet en hebben we hem maar gehaald.
We hebben een gesprek gehad en er komt morgen een gesprek met de directie en de trainer.Het was 'sochtends om 9 uur gebeurd en we waren tegen 13 uur bij de school en de directrice wist nog van niets.Wel had ze ons terug gebeld maar wij waren al weg om Jannick te halen. Ik weet nog niet hoe dit verder gaat maar wat deze man doet klopt van geen meter.Jannick mag zijn stem niet verheffen tegen een medescholier maar de trainer mag totaal uit zijn dak gaan ,schreeuwen,slaan en gooien met spullen die niet eens van hem zijn.En ook nog eens om werkelijk niets.Om dat de trainer altijd Jannick moet hebben is het makkelijk voor de andere om te zeggen dat Jannick iets doet.Nu zei de veroorzaker dat Jannick zijn wax gepakt had maar Jannick had het helemaal niet.
Ik beraad me nog of ik aangifte ga doen bij de politie, ik laat het afhangen van het gesprek dat we morgen hebben.
Jannick is 's middags gaan hardlopen en Jan op de fiets mee.
Vandaag is Jannick gewoon naar school gegaan en vanmiddag gaan langlaufen op de Dachstein.
Jannick heeft veel Nederlanders gezien in Tauplitz, Sidney Teeling is daar met een grote groep en uiteraard zijn de meeste bekenden.Jannick had het leuk gevonden om een koppie koffie met ze te drinken maar zijn trainer vond het niet goed.
Terwijl als Jannick gebleven was had hij woensdagmiddag alleen moeten trainen want de trainer ging iets anders doen, die woont vlak bij Tauplitz in Bad Mitterndorf.
Jannick heeft vanavond gebeld naar de trainer omdat hij morgen training heeft om te vragen wat hij mee moet nemen.
Het enige dat hij zei ïk zie je morgen om 13.15 op school" dus Jannick nog een keer wat gaan we dan trainen en hij herhaalde alleen wat hij al zei en hing op.
Het beloofd niet veel goeds maar dat ben ik al gewend. Technisch is hij een goede trainer maar hij heeft van pedagogiek geen kaas gegeten en is een slechte leraar.
Toen Jannick op de Dachstein ging trainen zijn wij in de caravan geweest.
Waarschijnlijk slapen we volgende week een paar keer daar.Dus we hebben de pannen en alles wat we mee genomen hadden om in het huis te overleven toen we nog niet verhuisd waren mee terug genomen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.