Super rustige dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen pas om 10 uur opgestaan. Dan de normale dingen gedaan. De rust doet mij op dit moment goed hoewel ik het wel erg stil vind zonder Theresa en Sabrina in huis. Van het weer word ik ook niet blij donker en somber en veel te warm voor de tijd van het jaar. Maar de winter komt vrijdag terug. Dan beginnen we weer met nachtvorst minus 5 en vanaf zaterdag sneeuwval en weer nachttemperaturen tot minus 11 graden.
In de loop van de morgen eerst een begin gemaakt met de administratie . Als middageten hebben we lemper gegeten. Dat smaakte wel. In diddag kwam Jannick koffie drinken die heeft vandaag vrij. Meli werkt. Morgen werken ze beide maar op driekoningen zijn ze beide vrij.
Meli heeft via via contact met een gespecialiseerde skisportschool voor gehandicapten kinderen. Die hebben werkelijk van alles en er is altijd wel iets te vinden waarmee een kind iets kan proberen. Volgend seizoen mag Sabrina het daar ook gaan proberen. Wij denken allemaal dat ze het geweldig zal vinden. Het is ook niet ver weg want het is in Rohrmoos. Er staat er veel te wachten want ze mag dit jaar ook gaan proberen met het fietsen op haar therapiefiets. We proberen haar een normaal leven te bieden. Wat kan dat kan en mag ze.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.