Nog een rondje gedaan

Nederland, Waddinxveen

25 maart
Vroeg weg want Jannick ging naar Joyce in Schagen en ik naar Annemarieke in Akersloot.
Haar nieuwe huis bewonderen, en ook weer heerlijk in het zonnetje gezeten. Haar huis is echt ook al is het nog helemaal kaal en niet klaar nu al erg mooi. Ze heeft me in Uitgeest bij het station afgezet en ben ik naar Alkmaar gereden. Ik ben als kind wel eens in Alkmaar geweest maar kan ik me niets van herinneren. Maar het is een leuke en gezellige stad met een winkelstraat en erg leuke cafe`tjes en restaurantjes. Jannick belde toen ik er nog maar net was dus die kwam ook daar heen en samen nog wat boekhandels bekeken maar niet gevonden wat we zochten. Gelukkig weer een nieuwe batterij in mijn polarhorloge , die was ik bijna vergeten op te halen. Samen bij Rhodos gegeten , een goed restaurant met uiterst correcte bediening en aardige mensen en uiteraard zeer goed eten.
Dan de terug weg en we kwamen langs Heemskerk en dachten oh we kunnen nog langs Christina gaan, mijn oma en haar oma waren half zussen en wij even oud. We trokken als kinderen veel met elkaar op. Het was voor hen een hele verrassing dat we on aangekondigd voor de deur stonden en we werden helemaal onthaald. Iedereen was thuis dus dat was leuk. Maar helaas moesten we toch de terug weg aanvangen. We kwamen 23 uur thuis en we dachten zitten Peter en Astrid op de bank samen en dan vragen ze waar komen jullie zo laat vandaan?? Maar nee hoor wij waren nog eerder thuis dan zij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.