Hete zondag

Oostenrijk, Gröbming

Wakker worden van de zon , nog even liggen en dan kruipt er en lekker mormel tussen ons in met de vraag kindertv?? Ok maar Oma gaat douchen kom ik terug is mijn bed bezet ligt Jannick erbij. Gezellig net als vroeger maar met een koffie kon ik hem toch eruit lokken. Gelijk in de morgen al zo warm en zo veel zon. Vandaag maar een beetje rustig aan met de zon want gisteren aardig gebakken. Jan was er ondertussen ook uit en Theresa had het rijk alleen.
Tussen de middag buiten van de gril eten wel met de zonwering naar beneden. Familie beneden ging wandelen bij de Steirische Bodensee en wij gewoon niks. Jan heeft altijd wel ergens wat te doen en ik doe of ik wat te doen heb. Lekker aardbeien sorbets gemaakt en opgegeten met Jan samen.
Nadat Jannick was thuisgekomen hem even hulp gevraagd want het wilde niet lukken met een filmpje maken en uiteraard was dat lachen want hij verzint van alles en het pakt niet altijd zo uit als hij dacht. Zo is de zondag ook weer om en nu is het half 9 en nog steeds heel erg warm.
Het schijnt nog warmer te worden tot een 33 graden.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.