Rustdag

Marokko, Aourir

We hielden vandaag een rustdag.
Paul haalt ’s morgens voor het ontbijt broodjes en zijn kop (sterke cafeïnehoudende) koffie in het dorp. Langs de weg staan een paar ezels, een geit en een paar hokken waar honden in zitten. We hebben ze al de hele week gezien. Vandaag was een jonge vrouw ze aan het voeren. Er blijkt daar een dierenarts /”dierenkliniek” te zijn. Een van de ezels heeft een verbonden poot, de andere een verbonden staart.
De dag gaat voorbij met lezen en wat schoonmaakklusjes. Aan het eind van de middag komt er iemand “berberpizza’s” verkopen. We mogen eerst proeven en kopen dan maar een paar.
Paul klimt nog even het dak op om de zonnepanelen te ontstoffen. De fietsen gaan weer op de drager, want morgen gaan we naar Tiznit.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Paul wat een leuke foto samen met de pizza verkoper. Ook een mooie foto van de pauw in het volgend reisverslag. Wat een mooie vakantie hebben jullie. Nog een hele mooie vakantie voor jullie beiden. Hartelijke groeten van Emily

Emily 2024-01-30 08:55:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.