Tweede wandeling

Marokko, Tafraout

Vannacht had Paul totaal geen kracht meer in zijn linkerbeen. Hij zag zichzelf dus al in een rolstoel een vliegtuig ingereden worden om naar huis te gaan. Vanmorgen kon hij er wel weer op staan en zelfs kleine stukjes lopen. Als hij dat had gedaan, moest hij wel weer gaan zitten of liggen. Maar er zit verbetering in.
Met 8 andere Nederlanders maakte ik vanochtend een wandeling. Deze keer werd het een rondje van zo’n 12 kilometer. Net als vrijdag had Lia ook deze route in haar GPS staan.
We liepen eerst door Tafraout, dan een stuk langs de weg tot voorbij de Hoed van Napoleon, waar Paul vrijdag heen fietste. Door een dorpje met mooi gerestaureerde huizen gingen we de bergen in. Het klimstuk hadden we op de weg al gehad, dus nu ging het vooral omlaag. Onderweg weer mooie rotsformaties. Door het dorpje Tazka en de palmentuinen kwamen we weer bij de camping.
Vanmiddag konden we weer lekker in de zon zitten lezen.
Via de omvormer de accu van Pauls fiets geladen. Er was ons verteld dat we dat niet moesten doen, omdat we daarmee de (huishoud)accu helemaal leeg zouden trekken. We hebben dus goed het voltage van de accu’s in de gaten gehouden en de zonnepanelen hielden die op peil.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jeetje, wat vervelend voor Paul allemaal, al is er verbetering. Het klinkt als een hernia met uitval van het been, of ischias? Ik ben geen dokter, maar kunnen jullie daar niet naar een arts? Beterschap in ieder geval! Mooie wandeling, trouwens, en fijne foto's weer!

Maaike 2019-02-17 22:57:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.