Een uur kwijt

Portugal, Caia, São Pedro e Alcáçova

Vanmorgen staken we de grens met Spanje weer over. Gelijk sprongen de telefoons en Lieve een uur vooruit. Naar Cáceres is het anderhalf uur rijden, maar we doen er van 10.00 uur tot 12.30 uur over. Jammer, als we in Cáceres een parkeerplaats hebben gevonden en aankomen in het historische centrum, is het lunchtijd. Daarna is de stad uitgestorven, op wat verdwaalde toeristen zoals wij na.
We klimmen en dalen wat door de straatjes en poorten. Er zijn veel kerken, maar allemaal gesloten. Een aantal van de gebouwen (voormalige stadspaleizen?) hebben torens. Ook zien we veel wapenschilden in gevels.
We rijden naar de camping van Cáceres. Kunnen we weer eens lekker douchen voor we verder naar het noorden rijden. Voor de komende dagen is veel regen voorspeld, dan is het dus moeilijker om iets buiten te ondernemen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.