Geen Nessie te zien deze keer

Verenigd Koninkrijk, Scotland

Over een smalle weg (passeerplaatsen) richting Loch Ness, maar eerst stoppen we bij de waterval van Foyers. Naar Loch Ness hebben we goed gekeken, maar geen monster te zien. Wel zagen we een zeilboot die voer onder Nederlandse vlag.
Langs het Loch terug richting Inverness en doorsteken naar de kust. Van Margareth, de eigenaar van onze Britstop, hadden we gehoord dat er bij het dorp Findochty een leuke camperplek was. We vonden hem niet. We zijn dus een paar honderd meter voorbij het dorp een parkeerplaats opgereden. Na het eten wandelden we naar het dorp en toen zagen we wel wat zij bedoelde.
Op de terugweg kwamen we een echtpaar tegen, dat hun hond uitliet. Hij vroeg waar we vandaan kwamen en vertelde daarna dat hij buschauffeur was geweest en met groepen kinderen naar Noordwijk reed. In Leiden ging hij dan naar de markt.
Zo komen we regelmatig mensen tegen die vragen waar we vandaan komen en waar we zijn geweest.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.