Thuisreis

Frankrijk, Mamers

Gisteren reden we van Ballon via Rouen, Abbeville en Lille naar Harelbeke. We staan op dezelfde camperplaats, waar we twee jaar geleden op de terugweg van Marokko ook stonden. Toen waren alle plaatsen bezet toen we aankwamen en stonden er ’s nachts een aantal campers op de parkeerplaatsen van het gesloten sportcentrum (Corona). Nu was er wel plaats. Elektriciteit is inbegrepen bij de prijs van de plaats, dus het elektrische kacheltje gaat aan. We laten hem de hele nacht op een lage stand aanstaan, maar hebben toch vanmorgen nog wat ijs op de binnenkant van het voorraam.
Nadat Paul de wc goed heeft gereinigd, rijden we naar huis. Pauzes houden we vandaag op parkeerplaatsen bij een tankstation.
Tijdens de lunch maken we het restje brood van gisteren op in de vorm van tosti’s.



Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Deze plaats in Harelbeke kennen we want hier hebben we tijdens de Roparun geslapen. Jullie bijna thuis: goede reis nog. Wij volgen …

Hans en Annemarieke 2022-03-09 15:39:00

De thuisreis,na een lange vacantie zal het weer even wennen zijn,heb je weer een heleboei ruimte in je eigen huis. Jullie zijn er bijna,laatste etappe.Goede thuiskomst Arendien en Paul.

Ineke 2022-03-09 15:41:04

Een mooi avontuur is weer ten einde. Het was zeker weer genieten. Dank daarvoor. Hier kunnen jullie weer een poosje op teren. Het voorjaar begint, dus een mooie thuiskomst.

Magda 2022-03-09 17:39:39

Ha Arendien en Paul, inmiddels thuis, neem ik aan, is vanuit S'heim een beetje lastiger mee te beleven 😉 Welkom! Bedankt voor de mooie foto's en verslagen, het was weer heel boeiend in zo'n prachtig stuk Europa met jullie mee te reizen 😘

Maaike 2022-03-17 08:22:26

bedankt voor de verslagen en de foto's. ze waren top.

Maarten van den Heuvel 2022-03-20 17:23:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.