Moulay Bousselham

Marokko, Moulay Bousselham

Paul heeft last van zijn rug. Het schoonmaken van de luifel, vanaf het dak van de camper was waarschijnlijk iets te veel gevraagd. Vandaag dus een campingdagje en hier wat campingobservaties:
De vuilnisbakken worden geleegd door een man met paard en wagen. Achterop het terrein wordt dit verbrand, nadat alles is uitgeplozen.
Diezelfde man en een vrouw (de zijne?) komen ’s ochtends om half zeven aan. Ze bivakkeren in en rond een strandtentje met een parasol ervoor, tegenover het toiletgebouw. Bij hun “verblijf” hebben ze een krukje en een gasbrandertje, waarop zij kookt. ’s Ochtends maakt hij de douches schoon en gedurende de dag loopt zij regelmatig de toiletten na. Vandaag was een koude dag. Zij droeg over haar hoofddoek een bontgekleurde wollen muts.
Een kudde schapen loopt regelmatig over de camping om het gras kort te houden. De herder(sjongen) heeft een plastic zakje bij zich om de poep mee te nemen.
Regelmatig lopen er mannen langs de campers om groenten, vis of aardbeien te koop aan te bieden.
De dag eindigt zoals hij begon met hagel en onweer.
Morgen gaan we naar Rabat.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.