Thuis

Frankrijk, La Capelle

Een Mac vonden we in Mons (Bergen) in België, dus daar hebben we koffie gedronken en ondertussen de stukjes van de afgelopen week geüpload.
Daarna langs Brussel en Antwerpen naar Brasschaat, waar we op een camperplaats de wc-cassette konden legen. De sanizuil was niet zo gemakkelijk als in Frankrijk, maar hij werkte wel.
Tot thuis geen wc meer gebruikt, dus die hoeven we niet meer te doen. De rest van de camper wel. Overal zit zand en stof. We zijn dus nog wel een paar dagen bezig.
Van Paul mag ik ondertussen niet meer schrijven dat hij last heeft van zijn rug. Iedere buur die ons volgt, vraagt naar zijn rug in plaats van naar de reis. Nou hebben ze daar natuurlijk ook al over gelezen.
Voor de niet buren: het gaat goed met de rug. Paul heeft al weer grote stukken gereden van de terugweg en vandaag ook gewoon lopen sjouwen met alle spullen die naar boven of de schuur moesten.



Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Welkom thuis en geniet van alle herinneringen! Paul, fijn dat het weer veel beter gaat met je rug. was volgens mij altijd al een probleemplek, toch?

Godfried Beumers 2019-03-12 18:59:19

Welkom thuis en reuze bedankt voor de prachtige verslagen en foto's!

Maaike 2019-03-12 19:02:46

Oost west , thuis best????

Joke 2019-03-12 19:56:00

Geweldig om alles mee te beleven met jullie reis!!! Dank daarvoor! En natuurlijk Welkom thuis en sterkte met je rug Paul! Ik heb alles meebeleefd Prachtig!

Gerard club [ Alphen] 2019-03-13 10:23:35

welkom thuis . en ach met het fam. probleem leer je leven. genoten van jullie verhalen onderweg. groeten van ons. Trudy Maarten

maarten 2019-03-13 17:16:55

Welkom terug thuis, we hebben genoten van jullie reis. Het waren weer mooie foto's en een goed verslag. Wat gaat de tijd toch snel. Dank jullie dat we mee hebben mogen genieten van jullie reis. Tot weer eens. Groetjes Mariette en Bert

bertje.is.weg 2019-03-15 10:34:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.