Bayas, St. Emilion (bij Guitres).

Frankrijk, Bayas, St. Emilion (bij Guitres).

Gisteren besloten dat we maar eens wat kilometers moesten maken vandaag en dat we een camping wilden om weer eens lekker te douchen.
In de gids vonden we een camping net ten noorden van Bordeaux, op de kaart een route uitgestippeld, maar ook vanmorgen de coördinaten ingevoerd in de TomTom.
Dan wil Lieve (de Vlaamse mevrouw in onze TomTom) ons via gele weggetjes laten rijden, terwijl wij de rode (= grotere) wilden. Wij negeren dus haar aanwijzingen en gaan ergens naar links, terwijl zij vindt dat we rechtdoor moeten. Na een paar keer “probeer om te draaien”, komen aanwijzingen als: ”neem de vierde afslag op de rotonde” of “ga links en meteen weer links”. Op een gegeven moment gaat ze mee in onze route, tot ze een mogelijkheid ziet ons weer naar haar oorspronkelijke route te brengen. We snoeren haar dan maar even de mond.
Uiteindelijk kreeg zij de laatste kilometers nog haar zin: smalle weggetjes door het bos met weinig berm. Gelukkig kregen we daar geen tegenliggers. We kwamen op het gewenste adres, maar hoe? Op de kaart was de route niet te volgen.
Het was lekker weer. We hebben nog even buiten in de zon kunnen zitten, voor we onze verhaaltjes en foto’s van de afgelopen 2 dagen uploadden. De camping heeft wifi, maar alleen bij het “chalet”.
Vanavond was er geen warm water, dus of die douche er morgenochtend in zit?


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dat ziet er gezellig uit leuk hè zo'n tomtom

Anneke 2016-03-16 20:58:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.