Wandelend naar het dorp

Marokko, Aourir

Vanmorgen pakten we aan de overkant van de straat een smal pad helling op. Eergistermiddag had Paul er al een klein stukje van gelopen. Op een hoog punt zag hij een gebouwtje met blauwe en witte kantelen. Als we in de buurt komen, zien we lager op de helling nog zoiets. Er komen buizen uit. Het lijkt een soort watertoren.
Over hellingen en af en toe een rivierbedding overstekend, lopen we met een bocht om een dorpje (wijk van Aourir) heen. De bodem van de (nu droge) rivier bestaat uit (gepolijste) steenplaten. Er zijn muurtjes in gebouwd om als er water is het vast te houden.
Uiteindelijk moeten we door dat dorp heen om naar de straatweg te komen. Daar drinken we een frisje in het café. Verse jus hebben ze niet.
Dan nog twee kilometer langs de weg om terug te komen bij de camping. In totaal 5,87 kilometer afgelegd met daarin een hoogteverschil van 124 meter.
’s Middags mogen we lekker lezen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.