Het verdwenen water

Albanië, Kelmend

Vandaag blijven we nog in Selca. Op de fiets gaan we naar Tamärë, maar ook daar is geen bank, pinapparaat of grote winkel. Het winkeltje waar we brood en toetjes kopen, accepteert natuurlijk ook weer euro’s.
We fietsen langs de K20, dat is die nieuwe weg, waar ik het al eerder over had. Er is hier weinig verkeer. De weg loopt langs de rivier, waar regelmatig alleen een groot grindbed van te zien is. Het water zit dus onder de stenen.
Langs de weg zijn ze bezig grote pijpen in te graven (hydro-energie?).
Ook langs de weg een forellenkwekerij. Het krioelt in de bakken en er zijn joekels bij. Ook in de rivier zie je hier weer water.
Vanmiddag leegt Paul de vuilwatertank, waarna hij het water uit de schoonwatertank laat doorlopen (met zeepsop erin). Nadat de drinkwatertank schoon is, kan er opnieuw water worden gevuld. Daarmee wachten we even tot het wat koeler is. De slangen liggen bovengronds en het water is warm.
Ik ben ondertussen weer stukjes voor het blog aan het schrijven.
Om af te koelen gaan we weer even naar het “zwembad”. Paul zwemt een paar keer heen en weer, ik blijf op een randje zitten met alleen mijn benen in het water. Dat vindt ik verkoelend genoeg.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.