Over de hei van Exmoor

Verenigd Koninkrijk, Winsley

Vanaf dat wij op waren, kwamen er regelmatig auto’s even stoppen op de parkeerplaats. Sommigen stapten uit om een foto te maken, anderen maakten een wandeling met de hond. Een enkeling bleef in de auto zitten om van het uitzicht te genieten.
Wij maakten een wandeling over de hei. De paarden (Exmoor ponys) gingen opzij, toen we er langs wilden. De wandeling ging een stuk door het bos, verder over de hei waar de brem weer heerlijk rook, langs een wei waarin schapen graasden om uiteindelijk langs de zee weer bij de camper uit te komen. In een berm opeens een groep orchissen.
Op een van de hellingen weer een klein filmpje gemaakt van de omgeving. https://youtu.be/wROOmpR_PU0 Vinden jullie het leuk om die te zien?
De wind is nog steeds hard en koud, maar gelukkig was het droog.
Daarna vertrokken richting Bath.
Staan nu bij een farmshop (britstop) in Winsley, bij Bradfort-on-Avon. Morgen gaan we naar Bath.


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

slecht geslapen, want ik heb jullie berichtjes een paar dagen gemist! Nu weer ingehaald. Wat leuk, de foto's , het filmpje. Heerlijk dat ik mee mag reizen

Petra Hoogeveen 2017-04-27 23:02:31

Hallo Arendien en Paul, Hartelijk dank voor de mooie verslagen die ik van jullie mocht ontvangen. Mijn excuses voor mijn late reactie op jullie reis en prachtige verhalen. Zo reis ik een beetje met jullie mee. Jammer genoeg heb ik al een tijdje geen verslag meer ontvangen. Dat is waarschijnlijk aan mijzelf te danken. Ik had al eerder mijn mailadres moeten veranderen. Is het mogelijk dat ik weer wat nieuws van jullie reis ontvang? Dan kan ik dat in Pindat wijzigen en thuis de verslagen lezen. Ik wens jullie nog heel veel plezier en verrassende plaatsen toe. Hartelijke groet, Maureen Philippus

Maureen Philippus 2017-05-14 08:52:25

wel een maand niets gezien van jullie. blij dat ik weer kan mee genieten ben dus op 21 april begonnen.

petra hoogeveen 2017-05-24 23:19:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.