Dag 19 Aankomst Schiphol en naar Gouda

Nederland, Haarlemmermeer

Dat tukkie heeft met een paar kleine onderbrekingen bijna 7 uur geduurd, lekker hoor.
Het ontbijt, een wafel met vanillesaus, ik kon er geen wafel uithalen, klef en nat, maar de smaak was redelijk.
We landen keurig op tijd op Schiphol, maar we moeten blijven zitten, er komt politie aan boord volgens de gezagvoerder, er wordt iemand van inzittenden ingerekend, maar wat er precies aan de hand is ???? Niemand verteld er iets, snel geregeld en we mogen het vliegtuig verlaten.
De koffers rollen al op de band, dat gaat ook vlotjes. We nemen afscheid, ons groepje van 10, ik ga ze missen. Leuke en lieve mensen, die voor me klaar stonden en me een armp boden, of een handje als dat nodig was. Er zijn vele veralen uitgewisseld, leuke en minder leuke, we luisterden allemaal naar elkaar, maar er is ook heel veel gelachen, het zal best stil zijn thuis, zonder!
Ik ga met de trein naar huis, met prachtige herinneringen aan het mooie Maleisië en Borneo. Het voelt alsof ik maanden ben weggeweest. Wat een land en wat een reis!

De treinreis van gewoonlijk 54 min. wordt nog wel even iets met mijn zware reistas en rugzak, door allerlei gedoe op het spoor (moet via Utrecht), in de Bijlmer kan niet worden overgestapt. Twee uur later ben ik thuis, neem een bruine boterham met kaas en een heerlijk bakkie koffie.
GJ heeft voor de boodschappen gezorgd, heel fijn.
Koffer uitpakken, wasje draaien, iedereen laten weten dat ik er weer (bijna) heelhuids ben ;-). Martin, mijn buurman, plantenverzorger en vriendje kwam ik al op het station tegen :-), afspraak gemaakt met de huisarts, waar ik pas vrijdag terecht kan pffffff, maar dan is het even niets meer. Rust met het been omhoog.

Bedankt lieve volgers voor het meebeleven van deze weer bijzondere en indrukwekkende reis, met veel hele lieve medereizigers (mede waardoor ik mijn ikkie weer heb gevonden), een aantal einzelgangers en één hele (5x XXXL) bijzondere. Tot wanneer ik weet het nog niet, maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte :-).
X

Bedankt ook Imke en Albert uit Groningen, Thea en Willem uit Voorhout, Alice en Gerard uit Delft, Astrid en Ton uit Zaandijk en Marielle en John uit Nijmegen, ik heb van en met jullie genoten, ook zij hebben mede mijn reis onvergetelijk gemaakt.



Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ha Yvonne, Welcome home! Groet, Ron

Ron 2022-11-07 07:50:43

Welkom terug!

Wendy van Dijk 2022-11-07 08:02:10

Yes yes, bedankt!

ivie74 2022-11-07 10:05:01

het waren weer geweldige verslagen dank je wel en tot ziens

thijs 2022-11-16 15:37:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.