Dag 8

Indonesië, Batu

Volgens de planning maken we de volgende treinreis. We vertrekken om half 7 met de bus van de andere fox groep naar het station, onze bus is weer met de koffers vooruit gereden vannacht.

De treinreis duurt ca 4 uurtjes vandaag, we rijden dwars door Centraal-Java verder naar Oost-Java. We stappen uit in Jombang waar we met de bus verder rijden naar het bergdorpje BATU. Maken een paar fotostops onderweg en komen lekker vroeg aan in het hotel.

Maar helaas het begint weer te storten, dus i.p.v. het zwembad eerst het terras bij de kamer en dan toch maar naar binnen, even een nappie, vannacht om half 2 vertrekken we voor het Bromo avontuur. Als het maar een beetje op gaat klaren!!! Want die zonsopgang willen we toch wel heel graag gaan meemaken. Je leest het morgen.

Vanavond gezellig met de hele groep afgesproken voor het diner en kruipen dan maar vroeg in bed om toch een paar uurtjes slaap te pakken.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hai, volgens mij heb je veel te zien en maak je bijna geen foto's volgens Martijn. Ik begrijp dat jullie aardig wat regen hebben. Tropische buien??. Ben erg benieuwd naar de foto's en de reisverhalen. Landschappelijk mooi?? Veel cultuur?? Geniet er van. Gertjan

Gertjan 2013-05-20 20:39:20

Ha, jullie hebben het ook leuk gehad, begreep ik. Ja helaas aardig wat tropische buien, gelukkig in de middag, 's ochtends wel zon. Idd veel foto' s, hele mooie!!! Gnieten doen we zeker, morgen laatste etappe voordat we naar Bali gaan.

ivie74 2013-05-21 09:27:36

Hey! Wat gezellig zo dat gebabbel! En een beetje meereizen! Ben benieuwd naar al die prachtige plaatjes die je hebt geschoten! Geniet nog van het waanzinnige bali!

Angela 2013-05-24 14:34:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.