Dag 9 Ghanerao

India, Ghanerao

Het is bijna niet te geloven, dag 9, de helft van onze reis is bijna voorbij, de tijd gaat té snel, gelukkig nóg 9 dagen. We hebben het gevoel al véél langer weg te zijn, zóveel moois, zóveel indrukken, zóveel geuren en kleuren.

We rijden via Ranakpur, waar we de marmeren Jain Tempel bezoeken, weer een schitterend bouwwerk. We krijgen weer "best luck" toegewenst en ditmaal een gele stip, gemaakt van gemalen sandelwood, op ons voorhoofd.

De apen zitten op ons te wachten bij de bus en willen wel de riem van mijn camera, vinden ze erg interessant, maar ze worden weggejaagd voordat ze iets kunnen doen, we horen dat ze best agressief kunnen zijn én ze zien er nog wel zo lief uit..

We vervolgen onze weg naar Ghanerao aan de rand van het nationale park Kumbhalgargh. Nog maar een half uurtje rijden gelukkig, het is weer erg warm, zelfs met airco in de bus.

We overnachten in een oud paleis uit 1606, met vanaf het dak een prachtig uitzicht.

Het hotel valt een klein beetje tegen na de weelde van de afgelopen twee dagen. Maar het is toch weer een beleving en bijzonder om in zo'n oud paleis te zijn.

We zitten in een klein dorpje waar verder niet echt veel te beleven valt.
Eten moeten we in het hotel, want er is verder nergens iets te krijgen, maar de lunch was heerlijk, dus geen klagen en het eten is deze keer inbegrepen.

We gaan het dorp verkennen. De mensen zijn erg hartelijk en vinden ons de bezienswaardiheid.
Groot is het i.d.d. niet en met een klein uurtje zijn we terug in ons oude paleis.

Om 19.00 uur eten en eerst gezellig iets drinken met onze reisgenoten. Weer lekker gegeten en ook Erna smaakt het weer, inclusief het biertje dat we samen drinken.

Bij de receptie nog even wifi oppikken voor de dagelijkse update en lekker ons bed in, morgen vroeg op.

Slaap lekker, toch morgen.


Reistijd 07.30 uur tot 13.30 uur incl tempelbezoek

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hoi Yvonne en Erna, Wat een prachtige reis maken jullie. Jammer dat Erna een dagje ziek was, gelukkig lees ik dat het weer beter gaat met haar. Nou meiden genieten maar van al dat moois. Hoor je verhaal wel Yvon. Groetjes, Tineke

Tineke 2014-04-16 20:24:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.