Einde NKC reis "we waren er"

Italië, Pacengo di Lazise

We gaan ieder ons eigen weg, naar huis, een stukje verder, of zoals ik naar de camping in Pescheira en daarna rustig aan huiswaarts, maar wel met een paar tussenstops. De planning is: ????????. Hoelang ik nog onderweg blijf ?????????.

Afscheid nemen, pfff ff lastig, maar dat komt vandaag wel weer goed.
Koffie gedronken bij Kees en Lieselotte, grappig, zij zijn nu los van Piet en Joke en vragen direct of ik bij hen kom zitten, dat kon dus niet, zij mochten zich niet teveel in de groep integreren.
Wij zijn samen over gebleven en gaan straks verder, ieder naar een andere plek aan het Gardameer.

Lieve volgers, jullie gaan het verder meebeleven. Stay tuned :-)

Vroeg op Bella Italia aangekomen, geen probleem hier, paspoort en Acsikaart inleveren, morgen ophalen en plek-nummer doorgeven. Ik mag zelf een plaatsje zoeken in de buurt van de oever. En zelfs als ik dat zou willen, morgen verkassen, maar ik sta top, meer, strand, weg, nog één andere plek voor me, met schuin uitzicht op het water.
Hier houd ik het wel uit :-) het blijft tot donderdag nog goed weer, dus dan ga ik rijden, route nog onbekend.

Laatste wasje uit de wasmachine emmer, de rest komt thuis wel.

Ik stap op mijn fietsje en ga de omgeving verkennen. Op 300 m is de Lidl, mijn voorraad aangevuld, dus terug naar de camper en de koelkast. Nu nog een poosje op een steiger genieten van de zon.
De snackbar hier heeft bitterballen en frikandel speciaal, het moet niet gekker worden. Ik eet mini pizzahapjes, dat is veel lekkerder in Italië. Vanavond, om het af te leren, een aperol spritz op het terras, al zal het niet zo gezellig zijn als eerst, ik ga het toch doen!
Helaas pindakaas, geen aperol, er is live muziek en het terras is overvol, er staan zelfs mensen te luisteren op het pad. Dat doe ik ook en zoek even later mijn plekje weer op, goed kijken, want het is pikkedonker.

Tot morgen, dan ga ik op de fiets naar Sirmione.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

En door.......

Vanja 2021-09-12 23:34:36

Ik ga straks even kijken wat Sirmione is. Wat heerlijk om even te schakelen op een mooie plek vlak aan het water. Ik ben nu al benieuwd wat de volgende bezienswaardigheden worden en dito de route? En ja, je was er al! :-) Groet, Ron

Ron 2021-09-13 23:29:37

Hallo Yvonne, Mooie reis die je maakt. Wij hebben nu 2 dagen aan het Gardameer gezeten en 4 dagen op Elba (heel mooi) de moeite! Morgen vertrekken we naar Mallorca waar mijn schoonbroer en schoonzus woont. Geniet nog van je reis ! Groetjes

Melis chris 2021-09-14 23:27:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.