Onderweg naar huis

België, Harelbeke


Ha lieve volgers, "je suis de retour à la maison" na drie heerlijke weken in Frankrijk, met het begin en eind in België.
Heel veel gereden, gefietst en gelopen en nog meer gezien, jullie hebben alles kunnen volgen en meebeleven.
Fijn om alles te kunnen delen op deze manier en leuk jullie reacties te krijgen op mijn verhalen, maar het is ook een beetje mijn uitlaatklep.
Weer dingen over mezelf geleerd, plannen en weten waar ik terecht kom is toch wel belangrijk voor mij.
Mezelf nog heel af en toe tegenkomen, maar vooral heel veel genoten!!

Vandaag, eigenlijk voor het eerst, met regen vertrokken, uitgezwaaid door de slager, klaar voor de laatste 250 km van mijn roadtrip langs de Franse kust. Met hele mooie, indrukwekkende, gezellige en leuke plekken.

Ik was weer een belevenis en mag over ruim 4 weken alweer op reis, deze keer 3 weken naar Maleisië en Borneo, de al 2x eerder geannuleerde reis ivm corona. Ja, je hebt luxe paarden en werkpaarden, dat laatste ben ik 48 jaar geweest en nu is het mijn luxe tijd en zolang mijn knip, lijf en leden dat toestaan, ga ik ervoor, zoveel mogelijk!!
Vooralsnog gaat de reis deze keer wel door, zoals het er nu uitziet ieg, durf nog niet helemaal blij te zijn.

Coco heeft ruim 2300 km haar best gedaan en heb haar vies en vuil op mijn parkeerplaats neergezet, dat komt later vandeweek wel. Voor nu alleen de kostbaarheden, etenswaren en vuile was eruit gehaald.

Sinds dat ik haar in mijn bezit heb (eind april) heb ik net geen 10.000 km gereden en op een fluittoon na, dat gaatje in de turbo slang, is alles perfect ge(ver)lopen. Het camperleven bevalt me prima, volgend voorjaar weer :-). Waar de reis dan naar toe gaat ??¿¿

Hopenlijk ben ik vanaf half oktober weer te volgen :-) op mijn Maleisië reis, ik hoop dat jullie dat ook weer doen.

Op 3 september heb ik nog een link geplaatst, die verwijst naar D-day, voor wie het toch nog wil lezen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.