Bijna thuis.

Nederland, Gouda

Het gaat voorspoedig en wonder boven wonder, kom ik zonder file langs Antwerpen. In een kleine 3 uur ben ik thuis in mijn vertrouwde Gouda. De foto is van het nieuwste kunstwerk in Gouda, "De poort van Gouda", ik vind het mooi, maar heel veel Gouwenaars vinden het niets.

Martin, Annie en GJ heten mij welkom :-), na 6500 km en bijna2 maanden weg te zijn geweest..
Had alle spullen die naar boven moeten al klaar liggen, in een keer alles de lift in. Opruimen en direct was in de machine.
Bakkie koffie bij GJ en verder opruimen.
Afspraak gemaakt met de huisarts, toch maar even naar mijn been laten kijken. Toch wel weer naweeën gehad van mijn eerdere valpartijen in Maleisië en Mexico.
Gelukkig ben ik deze reis overeind gebleven en heb ik het vallen aan Ria overgelaten ;-), zij zit inmiddels toch in het gips.

De 7e naar de tandarts en naar Grea (mijn kapster), dus meteen druk. Dan is mijn was klaar en Coco schoon én dan komt mijn 3 eenheid ook weer terug uit Frankrijk.
Kan niet niet wachten ze weer te zien en zeker dat kleine mannetje niet :-).

Het was een andere, maar indrukwekkende en gezellige reis. Helaas met niet het gebruikelijke zuidelijke weer en best wat regen, maar ook dat had wel weer z'n voordeel, met 35° door een stad hobbelen is ook niet echt fijn. Dus elk nadeel heeft zijn voordeel! Ik heb weer lieve en hele lieve mensen ontmoet.
Dat is toch altijd wel een feest voor mij. Ik moet afkicken en weer zelf de slingers ophangen :-), maar ook dat gaat weer lukken.

Ergens in de laatste week van augustus ga ik nog een tripje maken met Coco, waarheen ??? jullie gaan het lezen.
Tot dan en bedankt dat jullie me weer hebben gevolgd.

Trouwens, mijn verloren foto's heb ik terug kunnen halen met speciale software, heel fijn, het heeft me wel wat uurtje zweten gekost, máár het is gelukt én de mijne zijn toch mooier ;-), zonder op te scheppen.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Ha Yvonne, Beter laat dan nooit. Ik dacht al, waar is de laatste dag gebleven? Bij de verloren foto's? Het was een prachtige reis. Groet Ron.

Ron 2023-07-06 20:36:33

Zoals altijd hebben we kunnen genieten van je. Reisverhalen en mooie foto’s. Groetjes Chris

Chris melis 2023-07-06 21:10:45

Welkom terug!

Wendy van Dijk 2023-07-07 08:57:01

je hebt het weer geweldig gedaan dank je wel en misschien tot ziens

thijs 2023-07-07 12:25:51

Fijn weer thuis te zijn, wat een afstand heb je afgelegd en bijna 2 maanden weg! Nu nagenieten met de foto's . Willem en ik zijn nu weekendje Zeist met 15 vrienden, super gezellig, vandaag fietsdag geplant, hopelijk blijft de regen en onweer weg na de hitte. Tot horens xxx

Thea 2023-07-09 07:19:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.