Dag 21

Nederland, Zeewolde

Het is frisjes wakker worden, maar nog steeds een beetje zon, zolang als het duurt :-) je ziet, de voorspellingen geven alleen naar regen, maar het is nog steeds best aangenaam.

Inpakken en naar huis!
Het was geweldig, 90% prachtig weer gehad, ik heb genoten, ook al was ik alleen op pad, het was een goede generale voor volgend jaar 3 maanden Italië, als de Corona het toestaat??

Na ca 300 fietskm's, 40 wandelkm's en 870 camperkm's op naar weg huis, dat is zeker ook weer fijn, lekker samen en in mijn (grote) huis :-)

In Den Dolder bij de Mac Donald's nog een koffiestopje gemaakt en een heerlijke cappuccino met een frambozen koek gescoord. Het dagelijkse leven komt er weer aan, dus niet meer snoepen :-) :-)

Meteen even de kranen door laten lopen, voordat ik wegging een buisje gebitstabletten, ja steradent, in de (schoon)watertank gegooid, dat reinigt alles, zelfs de schoon-en vuilwatertank én de leidingen van de camper. Door het rijden schut alles lekker, thuis legen, spoelen en klaar is Kees.

Kleding, eten ed er meteen uit, Vanja is meteen al lekker bezig :-), het kan maar weer klaar zijn toch.

Ik hoop tot een volgende reis, fijn en leuk dat jullie me weer gevolgd hebben :-)

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.