Wachtendonk werd het niet

Duitsland, Munster

Moest tussen 8.00 en 8.30u afrekenen, dus was er vroeg bij :-), snel wat aangetrokken en een shake gemaakt, want ik moet mijn stroommeter inleveren. Er wordt afgerekend van wat de meter aangeeft, oké?? 1,5 kwu verbruikt, ben benieuwd en precies wat ik dacht, moet er 2 betalen, ik zeg hmmm? Ja, zegt ze, als de nieuwe kwu ingaat betaal je, Jaja, slapende rijk worden, heet dat. Ik reken netjes af en loop weg. Ga op mijn gemak doen wat ik nog moet doen, ik hoef maar een uurtje naar Wachtendonk. Het wordt wel een lang uurtje, want ja, ook hier wordt er aan de weg gewerkt.

In Wachtendonk wacht er een leeg! parkeerterrein, ziet er niet verkeerd uit, behalve dat het verloren en verlaten tegen het bos aanligt. Hier ga ik dus niet in mijn uppie staan. Zoek op Google en kom uit in Maasbree, een half uurtje verderop en de camping ziet er leuk uit, en weer gewoon in NL. Ik bel en bel nog een keer, geen gehoor, maar na een kwartiertje word ik netjes teruggebeld.
Én ze hebben een plek voor me. Het is een stilte-only adults SVR camping, lekker rustig :-).

Én het is er toch leuk, heel kneuterig, een beetje alternatief en heel groen. Ik mag zelf een plekje uitzoeken en ik heb nu maar voor half zon, half schaduw gekozen. Het is zóóóó warm, 33° en heel benauwd. Én een heel veld voor me, niets hutje mutje langs elkaar.a

Ik bel Ria, ik ben nu nog maar bijna 8 km bij hun uit de buurt. En zo goed als aan de overkant van de Lommerbergen.
Zij komen gezellig even aanfietsen en we maken een toertje naar Baarlo, ik heb weer een top locatie gevonden om te fietsen.
Baarlo heeft de kermis in het dorp en het is super druk en gezellig. We doen gezellig een drankje op een terras, zij brengen me weer op camping 't Niet en gaan naar huis.

Overmorgen zien we elkaar weer in hun tuin, waar ik mijn eigen camperplekje heb.

Mijn buurvrouw, ook een dame alleen, maar dan met een caravan, een bijzonder type, gaat vertrekken, ze komt met haar zwarte cabrio het veld op en is aan het klooien om haar caravan aan te koppelen, ze draait hem, maar hij rolt in een kuil, dat lukt haar niet alleen, ik ga haar helpen en zorg met gebaren dat de trekhaak precies onder de snelkoppeling zit, zo zegt ze, dáár ben ik blij mee, op de mm, jaja, zo grappig. De overbuurman komt ook wel even helpen, maar dat is dus niet meer nodig, hij stond erbij en keek ernaar. Ik zeg, kijk zo doen wij vrouwen dat :-) :-).

De spaghetti smaakte weer heerlijk.
Inmiddels is het iets aan het afkoelen, lekker om te slapen.

Vandaag geen foto's, morgen weer :-).
Net een mooi tochtje uitgezocht, dus dat gaat zeker lukken.

Doei doei.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

The world needs strong women 😉 Zeker weten 😀

Chris melis 2023-09-11 20:57:12

In ut Sjoene Limburg! Veul plezeer! Danke!

Monique Göbbels 2023-09-11 21:50:23

Nog steeds aan het genieten lees ik vanuit Canada, geweldig voor je! Zeker weten en jullie in het bijzondere Canada!

Thea Hendriks 2023-09-12 02:44:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.