Dag 13 Vrije dag

Portugal, Lagos

Voor het eerst, sinds veel dagen met minder weer, koude wind en regen, wakker geworden met een stralend blauwe lucht en dat op onze vrije dag.
Ik ga mijn gekochte schaduwkleed direct uitproberen, hoe ik het ga bevestigen is nog even een dingetje, maar de helpende handjes zijn weer onderweg :-), helaas is de zon alweer gedeeltelijk verdwenen, veel wolken. Het kleed staat wel heel leuk, kijk maar.
Wat ik verder ga doen weet ik nog niet, maar vanochtend ieg niet heel veel, jullie lezen het later vandaag.

Beetje gelanterfant, hier en daar gekletst en na de lunch op de fiets gestapt naar Praia de Luz, een klein dorpje verderop.
Deze keer de rotsen vanaf het land kunnen zien en strand. Wat een leuk dorp, jammer dat het niet dichterbij de camping is. Veel terrasjes, leuke restaurantjes én strand, maar je kunt niet alles hebben. Ik fiets terug en ga nog een paar uurtjes bakken naast Ria in het zwembad, ze hoort me nog niet eens aankomen, ze is vertrokken, waar naar toe??? Maar gelukkig snurkt ze niet. Ze wordt wakker “hé, ben je er ook?
Ach het is een luie dag, dus een tukkie in het zwembad is heerlijk.
Natak vast mijn boeltje weer reisklaar, dat wordt vast vanavond niets meer, morgen weer op pad. Beloofd weer een mooie trip te worden.

Vanavond hebben we een heerlijk buffet in het restaurant van de camping, veel keuze en je eet altijd te veel. De visgerechten waren super, vooral de verse tonijn, heerlijke krabpasteitjes en zalm, er was nog veel meer wat ik niet geproefd heb, maar de toetjes kon ik natuurlijk niet weerstaan, glaasje witte wijn erbij, top.
Heel laat ga ik het niet maken, ik wil morgen vroeg op pad, maar blijf nog wel naar de flamingoshow op het podium kijken, indrukwekkend en opzwepende muziek.
Al met al weer een zeer geslaagde avond!

Foto's volgen morgen, mijn ogen willen niet meer open blijven ;-).
Slaap lekker.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk zo'n dagje niks hoeven. Dat hoort er ook bij. Goede reis weer morgen.

Marion 2023-06-03 08:50:39

Ha Yvonne, Ik ben weer bijgelezen. Ik heb vakantie en ben een paar dagen naar Monschau. Wat is de Algarve toch lekker. Mooi en zonnig. De verhalen doet mij aan mijn ouders denken. Het was hun 2de thuis. Veel plezier verder. Groet Ron

Ron 2023-06-03 10:16:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.