Inpakken

Nederland, Gouda

Ja hoor, daar gaat ze weer! De bus is opgepoetst, door de truckwasstraat was een belevenis, een volle tank paraat en mijn kleren (voor alle weertypen) zijn in de kastjes verdwenen.
Dit jaar weer heerlijk met de camper, waarom geen verre reis, ja helaas, dat weten we allemaal, maar óók omdat camperen ontzettend gaaf is :-).

Één coronaprik zit erin, dus een klein beetje beschermd zijn komt eraan.

Vandaag de laatste spullen in de bus, een kleine basisvoorraad proviand mee, de LIDL is overal, dus ook in de buurt van Ulvenhout, ieg zeker in Breda en daar zit ik vlakbij.
De weersvoorspellingen zijn helaas niet zo best, maar het regent nooit de hele dag, zeggen we altijd, toch maar het regenpak mee ;-)

Het eerste weekje van de een stuk of tien dit jaar, dus klagen doe ik zeker niet.
Deze week dus naar Ulvenhout in Brabant, hier komen woensdag Frans en Ina ook gezellig staan, zij blijven langer dan ik, ik ga zaterdag dan weer even op huis aan.

Vanja moet gewoon werken dit tripje, iets verder weg in juni gaan we met z'n tweetjes eropuit naar Texel, maar tussenin ga ik nog een weekje naar Zeeland, waar Margreetje en Kees in een huisje zitten op 4 km afstand, gezellig!!

Ik ga jullie weer op de hoogte houden van mijn stappen, fietstripjes met mijn nieuwe rode Stella fiets :-) en bijzondere mensen die ik vast weer ga tegenkomen. Maar of Annie weer voorbij komt, ik kan het niet garanderen, maar bijzondere mensen zal ik zeker tegenkomen.

Lezen jullie weer mee? Gezellig!

Tot morgen op Camping "de Beekhoek".

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Leuk Martin

ivie74 2021-05-08 15:39:30

Thanks Margreetje, over een paar weken wij!

ivie74 2021-05-08 15:39:58

Lekker genieten Yvonne

Fleur 2021-05-08 19:32:36

Dat ga ik zeker doen Fleur, leuk dat je weer meeleest!

ivie74 2021-05-08 19:50:35

Hele fijne en gezellige vakantieweek Yvon!! Veel plezier en hopelijk wordt het weer iets beter!!

Wendy 2021-05-08 22:56:11

Thanks Wen!

ivie74 2021-05-09 08:45:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.