Temse

België, Temse

Lig lekker te lezen gisterenavond, merk ik dat mijn telefoon niet meer oplaad, geen 220v, geeft mijn controleschermpje aan, ik mijn jas aan, naar buiten, gewapend met mijn zaklamp, want het was al stikkedonker, loop via mijn stroomsnoer (had ik ieg de goede) naar de stroom paal, zien jullie me al lopen :-), opnieuw aangemeld met mijn code en een vrij stopcontact nummer gekozen, de stroom deed het weer!

Margreetje en Kees komen begin van de middag aan en parkeren de auto bij mij op de p-plaats, wel zo handig, plek zat én gratis. Na een bakkie koffie met een vers bij de Lidl gehaalde pastell di nata, stappen we voor een kort tochtje (22km) naar de getijdemolen van Rupelmond en de Graventoren, via een heeeel groot beeld van een blote vrouw, daar stop ik natuurlijk voor, maar wat het daar doet en te betekenen heeft?????, langs de Schelde, waar ook hier de droogte goed zichtbaar is, kleine stukjes bos, visvijvers, grappig met steigers rond het water (wel dik onder de blauwalg) een hapje en een drankje op een gezellig klein terras en met wat omleidingen (over kiezelpaden, wat Margreet niet echt fijn vindt) terug naar Temse en dat alles met heerlijk fietsweer. Top!! Kort maar prachtig!

Bij de B&B van Margreet en Kees langs, om te vragen of daar de fietsen gestald kunnen worden en dat kan. Ik houd een oogje op de auto :-).

Spullen uit de auto en op de fiets gaan ze terug naar de B&B, even bijkomen en ik lekker bij Coco.
Vanavond lekker een hapje eten met z'n drietjes, gezellig! Aan de kade langs de Schelde.

Sta nog even met mijn buurtjes te praten, zij hebben vandaag de Palingroute gereden, was schitterend, vertelden ze, die gaan wij morgen fietsen.
Dat ik fietsen nog eens zo leuk zou gaan vinden ;-). 6500km in ruim 4 jaar op de teller.

Super gezellig en lekker gegeten bij Kaai 22.
Bijzonder, garnalenkroketjes als hamburger, smullen, heerlijk wit wijntje erbij en een advocaat coupe na (wel de kleine uitvoering ;-). Kees en Margreetje bedankt voor de fijne dag, ik heb genoten vandaag! Morgen weer :-)

Nu met de beentjes omhoog nog mijn boek geopend voordat ik mijn oogjes dicht doe.

Welterusten!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.