Op visite

Nederland, Malden

Ik begin maar met het weerpraatje, het ziet er weer goed uit boven mijn hoofd, wit blauw en wel in die volgorde, veel witte wolken met hier en daar een beetje blauw, ik mag wéér niet klagen :-)!

Ik ben zo goed als reisklaar, poedelen, eten en op naar de familie Groenewoud voor een kopje koffie en dan weer door.

Het wordt wel elke dag iets kouder, mijn flesje water naast mijn bed is s'morgens ijswater, mijn warme thuis gaat wel weer een beetje lonken, het einde van mijn camperjaar is nabij, maar wat heb ik ervan genoten, bijna 13 weken (in totaal) ben ik op pad geweest. Samen, alleen, met een hele leuke groep, samen en weer alleen. Aan al het goede komt een eind.
Straks het thuis weer gezellig maken en mijn winterklussenlijst gaan afwerken, lekker bezig zijn.

Tot vanavond, misschien uit Gorinchem, misschien van thuis??

Het was erg gezellig bij de familie Groenewoud, een kopje koffie, werden er twee mét taart én heerlijke broodjes, ik ben gastvrij ontvangen en heb een rondleiding gehad door hun nieuwe huis mét heel veel potentie, wat een ruimte én rust. Ze worden daar vast heel happy, maar er is nog veel te doen.

Ik kwam aan met veel regen en ging weg met zon, besloot dan toch naar Gorinchem te gaan. Én wat een goede keuze, een fijne plek aan de Merwede met uitzicht op de stad. Op het puntje van de jachthaven.

Af en toe vallen er nog een paar druppels, maar morgen wordt het weer beter volgens de berichten.
Kan ik weer een leuk fietstochtje maken, ik heb er een paar gekregen bij de receptie en de molentocht lijkt me wel iets.

Ik wordt getrakteerd op een prachtige zonsondergang tussen de donkere wolken door, echt een mooie plek hier en ik loop dan ook nog naar het uiterste puntje hier, meteen aan de Merwede, om wat foto's te maken.

Vanavond een beetje lezen, tv kijken op mijn tablet (natuurlijk de persconferentie, horen hoe we er voor staan) en mijn potje koken.
Binnen is heerlijk warm, buiten best heel koud.

Tot morgen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.