Shoppen in Middelburg

Nederland, Zoutelande

Vandaag gaan we winkelen in Middelburg en fietsen rechtstreeks naar het centrum, naar zeggen nog wel een grote kudde koeien gedach, wat ze erg gezellig vinden, de nieuwsgierige dames. In het centrum kunnen we de fietsen parkeren op een topplekje.

Winkeltje in winkeltje uit, Vanja ziet iets leuks, maar weet het nog niet helemaal.
We lunchen heerlijk bij een leuk cafeetje en hebben mazzel met een plekje buiten in de zon. Ja, die schijnt weer, wel wat frisser en nog een straffe wind, maar toch weer top weer.
Op de terugweg koop ik nog 2 leuke thuisbroeken en zoeken we de fietsen weer op. We fietsen via Domburg terug, met bezoek aan een terrasje natuurlijk, nog even van de zon genieten zolang het kan. Vanja vindt daar waar ze naar op zoek was, komen we ooit thuis :-) :-)
Via de zeekant van Westkapelle, waar deze keer weinig campers en surfers te vinden zijn, terug naar de camping.
Maar ja, we rijden langs een restaurant/eetcafé, wat er erg uitnodigend uitziet. Stukje terug, want we waren er al voorbij en we dachten allebei hetzelfde. Echt top gegeten én gezellig, lekker nog bij de open deur.

Al met al toch nog een dikke 35 km gefietst, terwijl we alleen gingen winkelen :-)
Lekker dagje gehad, bij thuiskomst vast iets opgeruimd zolang het nog droog is. Voor morgen is de voorspelling niet veel goeds, dus is het maar vast droog binnen. Maar misschien valt het wel weer mee, we gaan het zien.

Bye bye

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ziet er weer super uit. Geniet er lekker van met zijn tweeën.

Fleur 2021-09-28 21:11:09

Wat een mooie dag is het geworden! En toch nog boffen met het weer! Vandaag ziet het er minder uit met flink wat wind! Zet de fietsen maar vast aan een boom! Maak er weer een mooie dag van! Jullie zijn er al! Groet, Ron

Ron 2021-09-29 08:01:40

Vanja en Yvonne de laatste dag en nog 1nachtje in Zoutelande maak er een mooie dag van veel wind en een zonnetje.💪☀️🌸

Lenie 2021-09-29 14:59:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.