Terug naar de camping.

Spanje, Vinaròs

24-4 Marinus heeft mijn stok meegenomen, die ik als valkampioen natuurlijk mee heb. 3 x op de gang gelopen , gedoucht door Marinus en ook haar gewassen. Doodmoe daarna maar ik merk dat ik meer kracht krijg , maar heb bij alles hulp nodig bv bij naar het toilet gaan.

De benen zijn niet het probleem maar het hoofd, het evenwicht was natuurlijk al niet goed. Marinus is voor het eerst voor lunch naar het cafetaria geweest omdat ik nu kan eten met benen bungelend langs het bed zodat ik recht op kan eten.

De dokter is weer langs geweest, we hebben het over mijn hoge Mproteine gehad, eergisteren ook al bij een andere dokter.En als ik terug ben in Nederland dat mijn specialist een laatste onderzoek doet ivm mijn situatie.
Dokter hier zegt dat alles misschien door slechte weerstand komt.

Gistermiddag is er weer bloed afgenomen dat ergens bij gegooid werd en dit moet op kweek, het klinkt me bekend is de oren.
Dus het kan nog wel even duren, geduld zei de dokter.😮‍💨

25-4 vanmorgen kwam de dokter weer langs, bloed blijft stabiel, morgen komt hij weer langs, ze kijken steeds of het zo stabiel blijft.
Dus ik hoop morgen op goed nieuws.
Ik heb iedere dag dag wat meer kracht en eetlust is iets beter.

26-4 Eind van de morgen kwam de dokter het goede nieuws brengen, het bloed blijft stabiel.
Ik krijg na de lunch de papieren en medicatie en dan mag ik weg. We moeten die medicatie ergens bij een apotheek in de stad halen want dat wordt niet door het ziekenhuis meegegeven.

We gaan dan met de taxi eerst langs de apotheek en dan naar de camping, heerlijk rust en frisse lucht.
En stilte je wil niet weten wat voor herrie het hier in het ziekenhuis is. Ik heb een luide stem maar zij hebben een volume, bar.

Om half 4 rijden we weg van het ziekenhuis, dat langs de apotheek en voor 4 uur zijn we terug op de camping.
Wat een rust en stilte, nu even een paar dagen hier bijkomen.
Groetjes Ina en Marinus.

Geschreven door

Al 13 reacties bij dit reisverslag

Fijn, goed bericht! Het heeft tijd nodig en acceptatie. Volgens mij is jouw karakter (en die van Marinus!) geschikt voor deze dingen. Weet uit ervaring dat Spanjaarden ontzettend luidruchtig kunnen zijn: plekje op camping (enige NL-er), met op elke vier hoeken een grote koelkast met daarop een TV, 4 verschillende zenders (van 07.00 - 00.30 uur) met volumeknop op maximaal 🙈, spelende, voetballende, drukke kinderen tot ná middernacht. Vreselijke herrie, maar tóch door vriendelijke, gastvrije mensen een geweldige ervaring om nooit te vergeten. Daarom….geniet van je rust op de camping….😂. Sterkte met alles, beterschap. Komt vast goed allemaal 🙏🏻.

Peter 2024-04-26 17:30:15

Heerlijk dat je uit die herrie bent, ongelooflijk, ik kon je amper verstaan af en toe. En dan te bedenken dat je daar ziek ligt te wezen en wilt herstellen/slapen! En nu ook weer jullie eigen eetritme, wie weet wat meer trek. Kom lekker bij alle twee, doe voorzichtig en rustig aan. Hopelijk kunnen jullie daar nog even blijven.. Kan de mantelzorger ook bijkomen. Daar mag je blij mee zijn 😊. Liefs 💋

Louise 2024-04-26 17:46:30

Eindelijk een mailtje, iedere dag naar uitgekeken. Hoe zal het zijn met Ina en natuurlijk ook Marinus. Gelukkig weer op de camping en fijn in jullie vertrouwde camper. Neem de tijd en sterk aan. Lieve groeten van Pieter en Berta Smilda nu weer vanuit Groningen. Wij zijn ook weer veilig thuis van een mooie reis uit noord Italië.

Berta en Pieter Smilda 2024-04-26 18:04:48

Goed te horen dat je weer uit het ziekenhuis bent, lekker weer op eigen stek en uit het lawaai. Nu wat rust voor jullie allebei hoop ik. En beterschap verder. Groet van “het Kalf”👋

Margot 2024-04-26 18:09:05

Weg van het kabaal en rustig bijkomen,lijkt een heel goed plan!Dat je maar heel gauw er weer bovenop bent.Sterkte voor jullie alle twee!

Marianne 2024-04-26 18:12:39

Nou nou dat was weer een avontuur. Goed dat het achter de rug is en dat jullie lekker op de camping kunnen bijkomen. Effe geen gekke sprongen maken de komende dagen :-) Ik hoop dat het weer ook bij jullie weer een beetje prettiger wordt. Hou jullie haaks!

Michiel & Sandra 2024-04-26 18:17:05

Oh wat een fijne plaatjes Ina. Heerlijk weer 'thuis'. Nu even lekker rust en aansterken. Liefs van ons 🥰 ps ik vind jullie wel een TOP team hoor, petje af 👍💪

Karin 2024-04-26 19:19:20

Fijn Ina dat je weer uit het ziekenhuis weg bent nu. Jullie beider leven staat wel op de kop als je daar bent. Eerst maar wat rust op de camping en verder aansterken en dan bezinnen op wat jullie nu gaan doen. Liefs van ons, Everdien en Thole

Thole Feith 2024-04-26 21:24:53

Wat fijn om te horen, hopelijk gaat het vanaf nu steeds beter met je. Veel sterkte bij het herstel. Groetjes John en Marian.

John en Marian van Gageldonk 2024-04-26 21:50:56

Geniet van de rust. hebben jullie wel verfijnd. Geef jezelf de tijd om te herstellen.

Mike 2024-04-26 22:11:58

Wat een fijn bericht. Je bent uit het ZH ontslagen, nu aansterken en genieten van de buitenlucht en de rust. Beterschap en sterkte voor beiden. Groeten José

josé 2024-04-27 11:03:45

Gelukkig ! Liefs en groetjes Guda 😧

Guda 2024-04-27 14:26:12

Wat fijn Ina, dat je weer uit het ziekenhuis bent. Het was toch een nare ervaring om zoiets in het buitenland te moeten ondergaan. Jullie zijn weer vrijgelaten. Geniet samen van de rust. Hoop dat het verkrijgen van de juiste medicatie geen problemen op zal leveren, Groet voor beiden, Peter & Wilna

Peter K 2024-04-27 23:31:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.