Herrentrup

Duitsland, Blomberg

1-1 We hebben een goede jaarwisseling gehad, overdag waren de knallen op 1 hand te tellen en het vuurwerk begon pas vlak voor 12 uur. Het heeft geen half uur geduurd, voor half 1 was het al rustig. Wel viel ons op dat de kerkklok om 12 uur begon te luiden en ook ‘s morgens om half 8 dat was iets minder. Maar de hele nacht niks gehoord, erg prettig.

Prima reis gehad naar Sandra en Michiel, geen files onderweg. We hebben lekker Hollands gegeten, jonge kapucijners die heb je hier niet in Duitsland, met de diverse bijlagen en natuurlijk de Zaanse mosterd.

2-1 Rond de middag als het even droog is gaan we naar Detmold, hoofdstad van het Kreis Lippe. Het is een half uurtje rijden door wat kleine dorpjes. Als het weer wat gaat regenen gaan we ergens wat drinken en eten. Prettig even een frisse neus gehaald.

Morgen gaan we naar huis, ik sta nu in de wacht voor een kleine ingreep aan mijn enkel en daarna maar een reis plannen. Deze keer naar het zuiden, maar het is nog niet bekend hoe en wat.
Bedankt voor jullie reacties altijd leuk om iets te horen, groetjes Ina en Marinus.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Lekker er ff tussenuit. Voor het weer hoef je niet terug te komen 🙄. Die kleine ingreep natuurlijk wel. Sterke met alles. We ervaren dat we het NL weer compleet zat worden. Toch maar een keer overwinteren gaan ervaren. Maar eerst Kreta! Jullie een goede terugreis en voor straks een spoedig herstel. Tijd genoeg om dan plannen te maken.

Peter 2024-01-02 15:48:36

Het was een korte reis maar wel met inhoud. Het weer was niet zo geweldig maar het waren weer mooie foto’s. Sterkte met de ingreep aan je enkel. Wij kijken uit naar de volgende reis naar het zuiden. Een mooi reis jaar 2024! Vriendelijke groet, Pieter en Berta Groningen.

Berta Smilda 2024-01-02 16:56:56

Welkom terug in het kletsnatte Kalf, wel weer gezellig wat licht aan de overkant. Vond het leuk jullie belevenissen te lezen en de fotoos erbij natuurlijk. Groetjes

Margot 2024-01-02 17:41:47

Goede reis terug en sterkte met de operatie. Leuk om deze reis weer te volgen. gr. Edso

Edso 2024-01-03 07:43:11

Hallo Marinus & Ina, Nu ik dit lees zullen jullie al bijna of al helemaal thuis zijn aangeland. Leuk dat jullie nog even bij Sandra & Michiel zijn neergestreken en het gezellig hebben gehad. Leuk om hen weer even op de foto terug te hebben gezien. Leuk dat jullie ook nog even in Detmold geweest zijn. Persoonlijk vond ik het laat in mijn Bruynzeel tijd een erg leuk stadje wanneer ik daar bij een plaatselijk machinebouwer mijn wensen kenbaar moest gaan maken, in een gezamenlijk ontwikkel traject. Goede vaklui, en een vriendelijke manier van met mensen omgaan. Op straat kreeg ik vaak een groet, dat waren wij in Zaandam toch wat minder gewend. Leuk dat jullie ondanks al dat hemelwater waar jullie toch ook aan onderhevig zijn geweest, jullie korte vakantie op deze manier hebt kunnen afsluiten. Dank jullie wel voor het 'delen' van jullie ervaringen en de foto's, altijd leuk om mee te mogen kijken over jullie schouders. Sterkte in de voorbereiding van wat er komen gaat inzake de 'kleine ingreep' en we spreken elkaar vast weer even binnenkort. Laten we in ieder geval afspreken dat 2024 een goed jaar voor ons allemaal mag worden, zo ook op medisch gebied. Groetjes van Peter & Wilna.

Peter Kee 2024-01-03 15:09:36

Wat een leuke verslagen weer en wat gaat Michiel op zijn broertje lijken. Tenminste dat vind ik 🙃. Goede reis naar huis.

Karin 2024-01-03 15:18:34

Een snel herstel na de ingreep. Welk zuidelijk deel gaat de volgende reis?

Mike 2024-01-03 20:12:40

Een korte maar leuke reis met zoals gewoonlijk weer mooie foto's. Sterkte met de ingreep aan je enkel Ina en een snel herstel zodat jullie weer op pad kunnen. Groeten, Everdien en Thole

Everdien en Thole Feith 2024-01-07 09:46:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.