Weer een stukje verder langs de kust.

Griekenland, Vrachos

We zijn weer naar de kust gereden, eerst komt het strand van Loutsa en Vrachou, stranden vol met ligbedden, café ‘s en eetgelegenheden. Nu is het er leeg maar we reden er ook wel weer vroeg voorbij. Stukje verder komt een rustiger kust met nog een paar mooie plekjes. We staan nu weer bij een klein rustig plekje waar we al eens stonden, even voor het haventje van Lygia.

Af en toe komen er en vertrekken er weer wat mensen, we hebben weer een prachtige rustige dag, beetje lezen, siësta houden, even zwemmen. Dit zijn echt de droomplekjes, rustig, ruimte en mooi uitzicht.
Na de matige maaltijd van gister in Ammoudia de gerookte makreel strepen maar uit de vriezer gehaald, vandaag Taverne Ina.

Vrijdag weer een klein stukje gereden van ongeveer 15 km naar Nissosclub een plekje waar we ook al eens eerder stonden. Het is een goede taverne in een olijvenboomgaard met strandgebeuren. Er zijn wat zeer eenvoudige voorzieningen, maar je staat er, als je er natuurlijk eet, gratis. Het restaurant is een aanrader, Nissossalade, er is niks mis met de Griekse salade maar ik wil graag ook wat anders. Salade met oa noten, croutons en rozijnen, Marinus had mosselen in saus met oa kaas en ik had prima gegaarde zalm met rode biet, kruidensaus en room/cremefrache?

Er stond al een stevige wind maar toen we gegeten hadden was het vreselijk gaan waaien, ik zag op internet windkracht 9, dus dat werd geen zwemmen meer. De camper ook ivm de wind gedraaid.

Vanmorgen met slippende banden de berg weer op, het is een leuke plek maar niet voor iedereen. Het weggetje is steil en met een scherpe bocht. Op internet stond door iemand geschreven niet voor campers langer dan 6 m , nou ja wij zijn 7.40 maar met een goede chauffeur 😉.Maar men is gewaarschuwd!

Weer 15 km verder en we waren al vroeg op Camping Village Kalamitsi Beach, weer een bekende plek voor ons. Laat het beach maar weg want dat is 150 m lopen en 3x niks. Maar ze hebben een mooi zwembad en 2 wasmachines en veel bomen om je was tussen te drogen hangen.
Even flink al het stof weg gepoetst, gezwommen en weer een schone was, we kunnen er weer even tegen. Morgen naar Lefkas.
Groetjes Ina en MarinusGeschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Het blijft altijd weer een verrassing, wat je kan aantreffen. Maar die flexibiliteit is juist een eigenschap die doorgewinterde camperaars zoals jullie, allebei hebben!! Staan de coördinaten van jullie leuke plekken (ook restaurants) op ‘opstap met’?? Campings kan ik zelf opzoeken via CC of internet. Veel plezier en blijf gezond. Wij volgende week richting Ancona, kopen ter plekke COB tIcket met ‘open date’ retour.

Peter 2020-09-05 18:41:30

Zucht ....💙😘

Louiza🧿 2020-09-06 16:35:41

Zo Globetrotters, jullie hebben weer een mooi plekje gevonden langs de kust. Wat jammer dat het zo hard waaide later in de avond. Een doorgewinterde camperaar laat zich daardoor nooit uit het veld slaan zoals blijkt, gewoon de kop in de wind en de ramen dicht ! De maaltijd van Taverne Ina lijkt van restaurant kwaliteit en prachtig van kleur...eten met je ogen dat is het! Ik wens jullie een prettig verblijf op Lefkas toe !! Groet van P&W.

Peter 2020-09-07 00:39:00

We horen wel wanneer jullie op de koffie komen. Woensdag gaan wij varen naar de grot van Meganissi.

Ella 2020-09-07 16:55:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.