Voorbereiding

Nederland, Hellevoetsluis

Het gaat er naar uit zien dat, in tegenstelling tot jan./feb.2022, onze overwintering in jan./feb. 2023 wél kan doorgaan. Er is nu geen dreigende annulering vanwege Covid meer.
Onze reispapieren zijn in orde. Wij hebben printjes van onze Covid-inentingsbewijzen, hotelreservering en visa voor de eerste 30 dagen.Er moet nu nog slechts een douaneformulier thuis ingevuld en geprint worden en dat kan niet eerder dan 3 dagen voor vertrek.
De komende weken gaan wij kleding en de nodige gebruiksartikelen verzamelen en moeten de koffers uit de mottenballen worden gehaald. Verse mottenballen gaan overigens ook weer mee. Die werken redelijk goed tegen allerlei kruipent ongedierte dat een hotelkamer wenst te bezoeken. Dat alles maken wij dan maar onderdeel van de "voorpret". Daar hebben wij nu nog ca. 6 weken de tijd voor.
In de afgelopen maanden is wel gebleken dat er op Bali veel is veranderd of gaat veranderen.
In de omgeving van ons vertrouwde hotel (Inna Sindhu Beach Hotel in Sanur) wordt inmiddels gebouwd aan een ziekenhuis en winkelcentrum, het bestaande strandpad is uitgebreid met een fietspad. Op het strand voor ons hotel is bovendien een aantal warungs gekomen. Zal gezellig zijn maar het moet ten koste zijn gegaan van de ruimte voor strandbedjes en parasols. Wij gaan het tzt zien.
In tegenstelling tot andere jaren, plannen wij nu géén dagtrips over het eiland. Wij zien ter plekke wel waar wij behoefte aan gaan krijgen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.